* Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.
Gama de vinuri Premium, o definiție a creației oenologului Florin Manoliu și a excelenței, în care definiția „terroir”- ului atinge un maxim de potențial în fiecare sticlă. Strugurii au fost atent culeși și selecționați, în 3 etape. Prima etapă a început în vie, unde au fost selecționați doar strugurii complet sănătoși, urmată de a doua etapă de selecție manuală pe banda de selecție vibratoare și de o selecție automată, bob cu bob. Astfel doar boabele întregi, complet sănătoase, au fost vinificate. Strugurii au avut parte în prealabil de o măcerare în bob la o temperatură scăzută (7-8 ℃), urmată de o prelucrare ulterioară, la rece.Temperatura scăzută de prelucrare ajută la extracția aromelor primare de soi. Cuvee Premium Pandora, 2021 este un asamblaj Cabernet Sauvignon 60%, Fetească Neagră 30%, Merlot 10%, cules de pe viță de vie cu vârsta de 13 ani, cu miros de fruct roșu copt, cafea proaspăt măcinată, cu gust ciocolată amăruie, condimente, prune, vanilie, lemn dulce, taninuri moi, postgust complex bine echilibrat. Recomandarea temperaturii de servire: 18-20 grade Celsius.
Soi de struguri: Fetească neagră 60% + Cabernet Sauvignon 40 %
An recoltă: 2021
Viță de vie: cu vârsta de 12 ani
Treaptă de calitate: DOC -CMD
Altitudine: 255 m
Caracteristici:
- olfativ – tabac, cafea, piper
- gustativ – fructe roșii de pădure, mure
- aciditate – 5,5 g/l acid tartric
- alcool – 14,5 % vol.alc
Temperatură de păstrare: 14-16 Celsius