* Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.
Este un vin obținut din Cabernet Franc. Are o culoare roșu granat intensă, foarte închisă.
Nasul este unul elegant, cu un buchet de fructe coapte (prune, cireșe), note afumate și de condimente (lemn dulce, cuișoare).
Gustul este plin, lung și bine echilibrat, datorită prezenței unor taninuri bine structurate.
Ediție limitată, 2.742 sticle.
Etapele principale de realizare ale vinului
- Cules manual în lădițe.
- Macerare pre-fermentativă de 9 zile pentru extragerea culorii și a aromelor.
- Fermentare alcoolică realizată cu drojdii autohtone.
- Macerare post-fermentativă de 12 zile pentru extragerea taninurilor.
- Fermentare malolactică realizată cu bacterii autohtone.
- Maturare de 18 luni în butoaie noi de 225 L, executate din stejar românesc