Products
Products
    • Total RON Comandă
      x
      Your cart is empty.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Vin rosu - Fort Silvan, Feteasca Neagra, 2016, sec

      Vin rosu - Fort Silvan, Feteasca Neagra, 2016, sec

      10.0 / 10 ( 1 votes)
      Categories:
      Product Type:
      Vin
      Colour:
      Rosu
      Varietal:
      Feteasca Neagra
      Type:
      Year:
      2016
      Capacity:
      750 ml
      Alcohol Content:
      12.5 %
      Country of Origin:
      Romania
      Region:
      Crisana
      Barcode:
      2000000801346
      Unavailable
      Unavailable
      Price applicable only to online purchases!
      Free Gift Wrapping!
      Free shipping over 150 RON
      You can return it in 14 days
      You got questions? Contact Us!
      Publisher's Synopsis

      * Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.

      Viile noastre sunt cultivate intr-un climat răcoros la limita nordică a viticulturii românesti, dincolo de Paralela 47, unde strugurii ajung la maturitate si acumulează arome mult mai lent. Vinurile rezultate sunt complexe si echilibrate, cu o aciditate ridicată si un pronuntat caracter mineral. Acest lucru le face să fie ideale pentru a fi servite alături de cele mai diverse preparate culinare cărora le accentuează savoarea.
      Strugurii au fost culesi si selectati manual, fermentarea alcoolică a mustului a avut loc in tancuri de inox fără inoculare de drojdii selectionate după o macerare la rece de 48 de ore. Fermentarea alcoolică a avut loc prin controlul temperaturii, in contact cu pielita, 14 zile.

      Reviews and comments

      Nota

      de |

      There are no reviews yet for this product.
      Add a review
      You need to authenticate in order to add a review.