Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Coșul tău este gol.
   Comandă
   ×

   Pentru că duminică și luni sunt zile libere legale, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 21 iunie, ora 16:00 și până luni, 24 iunie, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 25 iunie.

   Contract Oras Pozitii disponibile
   Full-time București 1
   Începe cu noi următorul capitol
   Ești o persoana energică, organizată și orientată spre calitate. Ai îndemânare, simț practic și atenție distributivă. Îți place să lucrezi în echipă, te simți bine când îi ajuți pe ceilalți. Ai cunoștințe minime de prelucrare electronică a datelor cu scanner. Experiența anterioară într-un post similar / atestat ISCIR de stivuitorist te pot avantaja.

   Dacă nu poți folosi butonul de mai jos, trimite CV-ul și scrisoarea de intenție la recrutare@carturesti.net cu subiectul Aplicare job - Operator depozit (manipulant, picker).

   Inapoi la pagina de joburi

   CE AI DE FĂCUT

   • Asiguri descărcarea și încărcarea mărfurilor.
   • Verifici și recepționezi mărfurile pe baza documentelor de livrare.
   • Repartizezi și ordonezi mărfurile în spațiile special alocate.
   • Colectezi mărfurile repartizate pentru livrare și le așezi în cutii.
   • Menții ordinea și curățenia în spațiul de lucru.
   • Participi la inventarierea mărfurilor din gestiune.

   BENEFICIILE TALE:

   • Nivelul de salarizare variază în funcție de abilitățile și experiența ta.
   • Tichete de masă.
   • Decont de transport.
   • Discount special la toate cumpărăturile din Cărturești.

   ȘI CEVA ÎN PLUS:

   Ai parte de training dedicat din prima zi și participi la workshop-uri de dezvoltare personală. Te poți implica în proiecte interdepartamentale și îți poți vedea ideile implementate în organizație. Ai cei mai cool colegi, iar extensia biroului tău este un depozit întreg plin de cărți. Dacă pe tine te căutam, dă-ne un semn! De-abia așteptăm să te întâlnim!

   DACĂ PE TINE TE CĂUTAM, DĂ-NE UN SEMN! DE-ABIA AȘTEPTĂM SĂ TE ÎNTÂLNIM!

   Librăria viitorului

   Considerat de revista Forbes drept cel mai cool brand românesc în 2014, Cărturești împlinește anul acesta 24 de ani de când a deschis prima librărie, într-o clădire bucureşteană de pe Strada Edgar Quinet, nr. 9. De atunci, am fost incluși de trei ori în selecția Superbrands România, am creat împreună cu OAR cel mai mare festival urban din București, Street Delivery (cu versiuni locale în Iași, Timișoara, Cluj, Baia Mare, Sibiu, Alba Iulia și Bacău), am găzduit și organizat mii de evenimente culturale în librăriile noastre.

   Vrei să te alături echipei noastre?

   Cărturești este o organizație dinamică, cu un mediu de lucru prietenos, flexibil, în continuă transformare și adaptare la dorințele și nevoile publicului. Avem 55 de librării în București și în țară, un magazin online și în fiecare zi ne propunem să oferim o experiență specială clienților noștri. Fie că este vorba de a le recomanda o carte nouă sau de a le găsi un titlu clasic mult căutat, fie că îi ajutăm să aleagă cel mai potrivit cadou sau pur și simplu le oferim ocazia să se relaxeze plimbându-se printre rafturi.

   Acest lucru este posibil cu contribuția entuziastă și generoasă a tuturor celor care lucrează la Cărturești.

   Cărturești este o organizație 100% românească, cu un management antreprenorial, activ, implicat și preocupat de bunul mers al lucrurilor, unde vei putea beneficia de:

   • Oportunitatea de a contribui creativ la continua transformare a Cărturești prin procesele consultative din interiorul organizației unde cele mai bune sugestii/idei sunt și puse în practică;
   • Sprijin și încurajare în identificarea și realizarea obiectivelor profesionale și personale;
   • Interesul organizației și managementului pentru persoana reală;
   • Programe de training cu adresabilitate specifică dar și generală, atât de dezvoltare profesională, cât și personală;
   • Program flexibil de lucru – în funcție de cerințele echipei; Oportunități de creștere și dezvoltare în interiorul organizației (echipe de achiziții, departamentul online, HR, PR și Marketing, Financiar și Contabilitate);
   • Oportunități de exprimare/dezvoltare a creativității prin implicarea în proiectele și acțiunile Cărturești (Street Delivery, Train Delivery, ROD/Romanian Design și multe altele)