Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Kit constructie - Inventor - 4 Models Cars
      Kit constructie - Inventor - 4 Models Cars
      Kit constructie - Inventor - 4 Models Cars
      Kit constructie - Inventor - 4 Models Cars
      Kit constructie - Inventor - 4 Models Cars

      Kit constructie - Inventor - 4 Models Cars

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Brand:
      Colectie:
      Tip:
      Set creativ
      Material:
      Plastic
      Culoare:
      Alb / Gri / Verde
      Varsta minima:
      6
      Abilitati dezvoltate:
      Imaginatia
      Numar maxim jucatori:
      1
      Cod de bare:
      5291664001150
      Dimensiuni: L: 22cm | l: 16cm | H: 5.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Descoperă colecția unică de mașini Engino cu acest pachet de MAȘINI 4 în 1! Ia mașina decapotabilă pentru o plimbare relaxantă, imaginară, ca să simți adierea vântului. Apoi treci la modelul simplu și elegant Coupe pentru o plimbare într-un oraș de vis. Devii un șofer fantastic de Formula 1 cu mașina de curse aerodinamică de tip Formula. Dacă ai nevoie de viteză, simte valul de adrenalină cu modelul Nitro! În broșura inclusă, găsești instrucțiuni de construcție tipărite pentru 3 modele. Toate cele 4 modele sunt disponibile sub formă de instrucțiuni 3D interactive, vizualizate fie pe PC, fie pe smartphone-uri și tablete cu ajutorul aplicației ENGINO 3D Viewer, care poate fi descărcată gratuit în sistemele de operare mobile Android, Apple (iOs) și Windows.

      Seria INVENTATOR reprezintă o nouă gamă de produse, care are o abordare tematică cu capacități multi model, incluzând automobile, motociclete, aparate de zbor și mașini industriale. Piesele sunt în culori cu totul noi, iar modelele sunt optimizate din punct de vedere estetic și al funcționalității. Fiecare set conține un număr maxim de modele, începând cu seturile de 4 modele și până la seturile cu 16 modele.

      SISTEMUL DE JOCURI ENGINO este probabil cel mai avansat joc de construit tridimensional și multifuncțional care există în prezent pe piață! Ceea ce face ca acest produs să fie unic este varietatea de inovații în ceea ce privește funcționalitatea și eficiența. Designul brevetat al pieselor permite îmbinarea cu întrepătrundere a până la 6 laturi simultan! Triangulația se realizează ușor cu conectorii în T și de COT, fără bătăi de cap legate de proeminențe, iar tijele extensibile asigură lungimi exacte la millimetru! Cu sistemul ENGINO, este posibilă crearea oricărui unghi fie folosind conectorul fix de 45 de grade, fie cu piesa de îmbinare rotativă.

      Fiecare set este special proiectat astfel încât să fie atât creativ, cât și educativ, dând frâu liber imaginației copiilor și făcând învățarea distractivă.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.