Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că duminică și luni sunt zile libere legale, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 5 iunie, ora 15 și până luni, 8 iunie, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 9 iunie.

   Interioare CD + DVD
   Interioare CD + DVD

   Interioare CD + DVD

   7.8 / 10 ( 4 voturi)
   Categorii:
   Casa de discuri:
   Data publicării:
   2014
   Număr discuri:
   2
   Suport:
   CD + DVD
   Cod de bare:
   1000018095653
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 75 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Alexandru Andrieş – Interioare

   “nu mă întrebaţi, nu ştiu cînd au trecut 30 de ani …
   dar e sigur că au trecut: primul meu disc, INTERIOARE, a apărut la Casa de discuri Electrecord în 1984 - şi sîntem în 2014, nu-i aşa? Ideea a fost să marcăm acest lucru printr-o ediţie specială, în primul rînd o variantă remasterizată a întregului album făcută la nivelul tehnic de azi - de acest lucru s-a ocupat domnul VICTOR PANFILOV, şi eu zic că i-a ieşit foarte bine!!! După care am discutat dacă e sau nu cazul să scoatem această variantă şi în format vinyl … ne-am gîndit că nu prea are rost, cercul celor care încă mai au acasă pick-up în stare de funcţionare s-a redus simţitor - şi-n plus, în 1984 albumul aşa a apărut, în format vinyl, şi să pornim de la vinyl trecînd prin computer spre CD ca să scoatem iar vinyl e un traseu destul de amuzant şi cam forţat - aşa că am renunţat la ideea asta.

   Lucrul pe care îl oferim în plus cu această ediţie specială e un material inedit, imprimat şi filmat în martie 2014 la Real Sound Studio : nouă cîntece de pe albumul INTERIOARE într-o altă variantă - i-am invitat pe MARIA IOANA MÎNTULESCU - voce, pe BERTI BARBERA - percuţie şi muzicuţă, şi pe SORIN ROMANESCU - chitară, ei au venit … şi o să ascultaţi [şi-o să şi vedeţi] ce-a ieşit pe DVD-ul care însoţeşte CD-ul audio INTERIOARE - sperăm să vă placă ... nu în ultimul rînd trebuie să spun că sprijinul financiar pentru realizarea acestei ediţii a venit, ca de atîtea alte ori, de la mătuşa mea, VICTORIA LONDON, - mulţumesc, mătuşico, mult de tot!!! De partea de grafică s-a ocupat domnul BOGDAN IACOB, de filmare a avut grijă ANDREI BĂLTĂREŢU, montajul l-a facut VLAD IOACHIMESCU, sunetul îi aparţine - evident - domnului VICTOR PANFILOV, iar casa de discuri A&A Records a produs albumul la ODS şi îl distribuie în reţeaua librăriilor Cărtureşti [şi precis am uitat ceva sau pe cineva, o să-mi dau seama de asta cînd va fi prea tîrziu.

   Ce să vă mai spun? Eu mai mult i-am încurcat pe oamenii ăştia, dar cum asta fac de 30 de ani încoace ştiu sigur că mi-a ieşit foarte bine: ne vedem în 2034, la următoarea ediţie INTERIOARE !!!”

   ALEXANDRU ANDRIEŞ

   Listă piese:

   CD

   1. Ea va veni
   2. Ochi de ciocolată
   3. Parcul
   4. Ce albaştri sînt
   5. Lenea de după amiază
   6. Am două umbrele
   7. Unde te duci, frumoasă fată ?
   8. Poveste mică 1
   9. Ochii tăi
   10. Fluture pe perdea
   11. Regina nopţii
   12. Nu-l dau pe azi pentru mîine
   13. Fără griji
   14. Azi ninge tare, draga mea
   15. Asta-i uşa

   DVD

   1. Poveste mica
   2. Lenea de după amiază cu poştaş
   3. Parcul
   4. Ea va fi-n haină albă
   5. Fluture pe perdea
   6. Unde te duci, frumoasă fată ?
   7. Ochii tăi
   8. Azi ninge tare, draga mea
   9. Nu-l dau pe azi pentru mîine

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.