Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Live in concert

      Live in concert

      10.0 / 10 ( 1 voturi)
      Categorii:
      Data publicarii:
      2013
      Numar de discuri:
      1
      Suport:
      CD
      Format audio:
      Stereo
      Cod de bare:
      5948221202641
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Suflul viu al interpretării, emoţia comunicării directe cu spectatorul, clipa unică şi irepetabilă a evoluţiei scenice dintr-un anumit timp şi spaţiu fac ca orice apariţie live să fie preferată unei înregistrări de studio, indiferent cât de bine realizată ar fi aceasta din urmă. Ce se întâmplă, însă, atunci când pe CD este imprimată însăşi versiunea muzicii preluate direct din concert? Când scânteile sonore aprind imaginaţia ascultătorului aşa cum au făcut-o cu cea a spectatorului aflat în sală în acea secundă şi pe care chiar îl auzim aplaudând? Când coexistă, deci, senzaţia momentului unic, neretuşat, necosmetizat prin vreun artificiu tehnic al interpretării din concert, şi posibilitatea ca ascultătorul să aprecieze acest moment de mult mai multe ori, prin intermediul suportului electronic pe care el este deja înregistrat? CD-ul Traffic Strings – live in concert reprezintă un asemenea caz fericit, care întruneşte cu succes virtuţile enumerate mai sus.

      Aranjamentele orchestrale ale celebrelor partituri deja enumerate au fost realizate, pentru acest tip de formaţie instrumentală, de către violistul Lucian Moraru (care este, în acelaşi timp, şi producătorul artistic al CD-ului) şi compozitorul Laurenţiu Gondiu, metamorfoza scriiturii originale aducând un plus benefic de vitalitate, de strălucire, de exuberanţă, versiunilor princeps. Înregistrările live au fost preluate din concerte susţinute de Traffic Strings la Sala Radio, în anii 2008-2009. De altfel, surprinzătoarea evoluţie a acestei formaţii, de la un obişnuit cvintet de coarde la o componenţă complexă şi semnificativă pentru acest veac marcat de multiple interferenţe culturale, a atras după sine, în mod firesc, dorinţa de a imprima pe suport electronic mostre din performanţa sa interpretativă.

      CD-ul Traffic Strings – live in concert însumează, într-o alcătuire delicat mozaicată, unele din cele mai cunoscute şi mai sensibile pagini muzicale, deja apartenente memoriei afective a melomanilor de pretutindeni. Naiul este cel care le „transportă” mai aproape de sufletul românesc, pentru a se integra el însuşi, totodată, în armonia lumii. Ineditul devine familiar, îndemnând degustătorul de artă să pătrundă în intimitatea rafinată a muzicii bune şi, de ce nu, să i se abandoneze. Mai presus de apartenenţa naţională,Traffic Strings ar putea deveni un brand al acestor vremuri. Ascultaţi-i sonorităţile şi-mi veţi da dreptate!

      Loredana BALTAZAR

      Listă piese:

      1. Rapsodia Romana Op, 11 Nr 1 : George Enescu/Arr. Lucian Moraru

      2. Anotimpurile : Primavara /Largo : Antonio Vivaldi /Arr. Lucian Moraru

      3. Menuet si Badinerie : J.S. Bach

      4. E lucevan le stele : Giacomo Puccini/Arr.Laurentiu Gondiu

      5. Anotimpurile : La Primavera /Allegro

      6. Nessun Dorma : Giacomo Puccini/Arr.Laurentiu Gondiu

      7. Anotimpurile : Vara /Presto /Arr. Lucian Moraru

      8. Sudamericanishe Seitensprunge : Werner Thomas Mifune

      9. Lonely Shepherd : James Last

      10. Anotimpurile : Toamna , Antonio Vivaldi /Arr. Lucian Moraru

      11. Anotimpurile :Iarna /Largo, Antonio Vivaldi /Arr. Lucian Moraru

      12. Anotimpurile : Iarna /Allegro/Presto, Antonio Vivaldi /Arr. Lucian Moraru

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.