Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   Marți, 10 mai, de la ora 18:00, ne vedem la #FestivalYA cu Gayle Forman, una dintre cele mai iubite autoare de romane Young Adult din Statele Unite.

   Cariera sa a început cariera în presă, colaborând cu publicații prestigioase precum The New York Times, Elle, The Nation, Time, Cosmopolitan, Glamour sau Seventeen, iar prima sa carte, „You Canʼt Get There From Here: A Year on the Fringes of a Shrinking World” (2005), este un travelogue bazat pe amintirile din timpul călătoriei în jurul lumii pe care a făcut-o în 2002 împreună cu soțul său.

   În 2007, inspirându-se dintr-unul din articolele sale din revista Seventeen, și-a publicat primul roman pentru adolescenți, „Sisters in Sanity”.

   Printre cele mai cunoscute cărți ale sale se numără: „If I Stay” (2009); Dacă aș rămâne, 2014), câștigător al Indies Choice Book Award, care a fost tradus în peste patruzeci de limbi și a cărui ecranizare (având-o pe Chloë Grace Moretz în rolul principal) s-a bucurat de un imens succes; „Where She Went” (2011), „Just One Day” (2013); „Just One Year” (2013); „Just One Night” (2014), „I Was Here” (2016), „I Have Lost My Way” (2018).

   Cel mai recent roman al său, We Are Inevitable (2021, apărut la Editura Nemira în același an), a fost deosebit de apreciat atât de public, cât și de critici.

   Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac aici: http://cartu.xyz/festivalya-editia-3

   #RecomandareCărturești #FestivalYA


   Gayle Forman