Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că duminică și luni sunt zile libere legale, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 2 iunie, ora 16 și până luni, 5 iunie, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 6 iunie.

   Cu toate că Marissa Meyer a debutat în anul 2012 cu Cinder, aceasta împletea povești fantastice și spațiale cu mult înainte, scriind fanfiction despre Sailor Moon.

   Întotdeauna și-a dorit să scrie, iar visul s-a împlinit odată cu lansarea primului volum din Lunar Chronicles. Între timp Marissa Meyer a adăugat în lista ei de cărți o selecție întreagă de repovestiri, eroi, comics și short stories, perfecte pentru orice mood de lectură.

   În limba română, cărțile Marissei Meyer au fost traduse la editura Storia Books. Anul trecut a apărut Heartless: povestea nespusă a Reginei de Cupă, iar ultima ei carte, Aurit, a apărut anul acesta.

   Aurit este un basm legat cu fir de aur și magie, iar primul volum te ține cu sufletul la gură, deși cunoști deja povestea lui Rumpelstiltskin.

   O puteți întâlni pe Marissa Meyer pe 12 mai la 19:30 la #FestivalYA. Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac aici: http://cartu.xyz/festivalya-editia-3

   #RecomandareCărturești #FestivalYA


   Marissa Meyer

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.