* Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.
„Trebuie să ne găsim timp pentru a le mulțumi celor care înseamnă ceva în viețile noastre”
— JF Kennedy
La prima impresie, pare un Cabernet extrem de dur: atac puternic, cernelos, plin de note sumbre, pământoase, de brusturi. Aromele se deschid însă rapid către toate nuanţele de fructe de pădure negre şi roşii – crude, în dulceaţă sau în gemuri. Finalul gustului este dominat de dulceţuri şi gemuri – zmeură, căpşuni, coacăze, cireşe amare – şi magiun de prune, cu un pic de iod şi nuanțe de fructe de pădure supracoapte. Postgust extrem de lung şi nuanţat.
Organizarea plantației: Domeniul dispune de 41,8 ha de Cabernet Sauvignon, plantate cu o densitate de 5.000 plante la hectar. Dispunerea plantelor este de la nord la sud, pe un sol format dintr-un amestec de argila si pietris, situat peste un strat calcaros. Modul de taiere este Guyot simplu. S-au realizat tăieri în verde pentru reducerea producţiei la 5-6 tone/ha.
Metoda de vinificaţie: Strugurii s-au cules mecanizat, s-a facut o macerarefermentare traditionala in vinificatoare cu piston, urmata de o maturare de 12 luni la butoaie noi de stejar francez.
Note de degustare: La prima impresie, pare un Cabernet extrem de dur: atac puternic, cernelos, plin de note sumbre, pamantoase, de brusturi. Aromele se deschid insa rapid catre toate nuantele de fructe de padure negre si rosii – crude, in dulceata sau in gemuri. Finalul gustului este dominat de dulceturi si gemuri – zmeura, capsuni, coacaze, cirese amare – si magiun de prune, cu un pic de iod si nuante de fructe de padure supracoapte. Postgust extrem de lung si nuantat.
Temperatură recomandată de servire: 16ºC - 18ºC. Recomandam
deschiderea sticlei cu o jumatate de ora inainte de servire si decantarea
vinului. Eventualele depuneri certifica numarul minim de interventii care se fac
asupra vinului.

