* Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.
Pachetul conține: Liliac Fetească Neagră, Liliac Fetească Albă și Liliac Fetească Regală, ambalate în cutie cadou.
Liliac Fetească Neagră:
Culoarea rubinie cu accente purpurii indică eleganța acestui vin, completată de nasul fructat cu arome de cireșe, turtă dulce și note de piper negru. Datorită diferenței semnificative de temperatură dintre zi și noapte, ne întâlnim cu un vin delicat, ușor de băut, cu note de prune coapte și vanilie în post gust.
Specialități recomandate: Perfect alături de preparate din carne de rață, preparate din legume sau soufflé de brânză.
Liliac Fetească Albă:
Un vin de culoare galbenă cu reflexii verzui care indică un vin tânăr, proaspăt, răcoritor. Se deschide cu arome de flori de câmp, pere coapte și cârcei de viță de vie. Gustul dezvăluie un corp bine conturat cu tente de citrice și post gust lung, ușor amărui, cu note de grapfruit. Este un vin plin de personalita¬te, elegant, savuros.
Specialități recomandate: Este un vin răcoritor recomandat să acompanieze carnea albă gătită în stil clasic sau cu condimente.
Temperatura de servire: 10 grade Celsius.
Liliac Fetească Regală:
Un vin tânăr, crocant, plin de prospețime, cu o culoare verde – gălbui. Aromele inițiale sunt florale combinate cu fructe verzi și note ierboase. Gustul este echilibrat, mineral, având o aciditate caracteristică soiului care se manifestă prin arome de citrice și note de grapfruit în post gust.
Specialități recomandate: Post gustul lung și aromat îl recomandă lângă preparate din carne de vită și miel, simple sau condimentate.
Temperatura de servire: 10 grade Celsius.