* Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.
Pornește într-o călătorie prin lumea Liliac!
Când tradiţia îşi dă mâna cu inovaţia, rezultatul nu poate fi decât unul extrem de interesant. Liliac Fetească Neagră etalează taninuri armonioase şi o nuanţă fantastică de roşu, care invită automat la degustare. Deşi iniţial pare un pic arogant, sortimentul este uşor de băut şi debordează de naturaleţe. Culinar, Liliac Fetească Neagră se potriveşte cu preparate condimentate pe bază de carne roşie şi brânzeturi maturate. Temperatura recomandată de servire este de 16-18 ͦ C. Aerisiţi vinul minimum 30 de minute înainte de servire.
Notele degustării:
Miros: Buchet intens, dominat de aroma proaspătă de fructe de pădure, cireşe negre şi prune uscate, presărate cu un strop de piper.
Gust: Clar şi curat, compus din arome vibrante de cireşe, vişine şi prune învăluite în accente vegetale.
Culoare: Roşu intens.
Melanjul seducător de Fetească Neagră şi Merlot conturează un vin elegant, care îşi găseşte imediat loc în sufletul iubitorilor de vin roşu graţie prezenţei sale carismatice. Taninurile delicate conferă un aer proaspăt sortimentului, iar maturarea de scurtă durată în butoaie din lemn de stejar transilvănean adaugă condimente paletei aromatice. Vinul are un caracter modern şi o aciditate specifică zonei, este suculent şi extrem de plăcut pe palat. Merge bine cu preparate din carne de miel şi brânzeturi învechite şi se savurează la 16 ͦ C.
Notele degustării:
Miros: Buchet puternic fructat, unde se remarcă note de afine, coacăze negre, condimente şi piper.
Gust: Catifelat, proaspăt şi dulceag, dominat de arome intense de cireşe amare, fructe de pădure negre, dude, ciocolată, lemn dulce, vanilie şi scorţişoară.
Culoare: Roşu purpuriu.
