Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Vin alb - Gitana, Manastirea Rohrbach, sec, 2016

      Vin alb - Gitana, Manastirea Rohrbach, sec, 2016

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Tip produs:
      Vin
      Culoare:
      Alb
      Soi:
      Riesling
      Tip:
      An:
      2016
      Capacitate:
      750 ml
      Volum alcool:
      14 %
      Tara de origine:
      Republica Moldova
      Cod de bare:
      2000000863467
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      * Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.

      Note de degustare: Se deosebeste prin culoare galben pai cu arome de miere, piersica, portocala. Gustul este complex, cu aciditate si mineralitate intense.

      Temperatura de servire: 12-14 °C
      Recomandări culinare: se recomanda a fi servit alaturi de stridii, sushi, ton, fructe de mare, peste gatit in sos picant
      Are un potential invechire mare.
      Vinificarea
      Strugurii sunt recoltati manual la sfarsitul lui Noiembrie si apoi selectati manual si desciorchinati. Fermentatia se face la temperatura de 12-13 grade, iar maturarea are loc in butoaie de stejar timp de 9 luni de zile.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.