* Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.
Note de degustare: Se deosebeste prin culoare galben pai cu arome de miere, piersica, portocala. Gustul este complex, cu aciditate si mineralitate intense.
Temperatura de servire: 12-14 °C
Recomandări culinare: se recomanda a fi servit alaturi de stridii, sushi, ton, fructe de mare, peste gatit in sos picant
Are un potential invechire mare.
Vinificarea
Strugurii sunt recoltati manual la sfarsitul lui Noiembrie si apoi selectati manual si desciorchinati. Fermentatia se face la temperatura de 12-13 grade, iar maturarea are loc in butoaie de stejar timp de 9 luni de zile.