raft
Vin alb - Nativus, Chardonnay de Averesti, 2018

Vin alb - Nativus, Chardonnay de Averesti, 2018

0.0 / 10 (0 votes)
NaN
Categories:
Product Type:
Vin
Varietal:
Chardonnay
Type:
Year:
2018
Capacity:
750 ml
Alcohol Content:
13.00%
Country of Origin:
Romania
Region:
Moldova
Barcode:
5941978100871

Unavailable
Price applicable only to online purchases!
Free Gift Wrapping!
Free shipping over 150 RON
You can return it in 14 days
You got questions? Contact Us!
Publisher's Synopsis

* Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.

Organoleptic:

Arome complexe de flori de salcam, cu usoare nuante de lemn de stejar, ce completeaza gustul amplu, elegant, potentat de componenta baricata a vinului. Aciditatea este una nu prea ridicata, medie, dovada ca strugurii au fost recoltati la maturitatea deplina. Tusele finale sunt asemeni unor unduiri untoase care imbraca intr-un mod placut bolta palatina.

Servire:

Bine racit (8-10*C), alaturi de carne de porc, vita si mancaruri picante.

Colectie:

Colectia Nativ este inspirată din simbolistica locului nascută din Cultura Cucuteni, civilizație misterioasă care a creat numeroase repere vizuale inconfundabile pentru Recolta, Dealuri și Munții, Protecția Naturii și Apa Vieții. Sub semnul lor, dependent de echilibrul dintre ele, stă VINUL.

Premii:

Medalie de Argint – International Wine Contest Bucharest 2017

Vie - Struguri:

Strugurii au fost recoltati manual cu multa grija, la un continut de zahar de minim 195g/l., apoi desciorchinati fara zdrobire. Boabele de struguri au fost racite la o temperatura de 10° C si apoi introduse la macerat in presa timp de 6-8 ore.

Vinificatie:

Dupa decantarea gravitationala timp de 24 ore, mustul a fost fermentat in vase de inox la 12° C timp de 21 zile. Ulterior jumatate din cantitate a fost introdusa in barrique-uri de stejar, unde a stat la maturat 6 luni. In final, s-a realizat integrarea celor 2 componente: una fresh si una baricata.

Reviews and comments
There are no reviews yet for this product.
Add a review
You need to authenticate in order to add a review.