Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      raft
      Vin rosu - Folklore Mosii de iarna, pelin, demisec, aromatizat
      Vin rosu - Folklore Mosii de iarna, pelin, demisec, aromatizat

      Vin rosu - Folklore Mosii de iarna, pelin, demisec, aromatizat

      10.0 / 10 ( 1 voturi)
      Brand:
      Tip produs:
      rosu demisec
      Culoare:
      Rosu
      Capacitate:
      750 ml
      Tara de origine:
      Romania
      Continut:
      vin rosu aromatizat
      Cod de bare:
      5941981100738
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      * Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.

      Sambata, inaintea duminicii ce marcheaza inceputul postului, pomenim mortii. Astfel, 'mosii de iarna' marcheaza celebrarea celor trecuti in nefiinta.

      Din cauza ca multi crestini au parasit lumea fara marturisire si pocainta, Biserica vine in ajutorul acestora pentru a se bucura de fericirea eterna.

      Pelinul este o bautura pe baza de vin in care se adauga plante si fructe, in special pelin, Artemisia Absinthium.

      Se asociaza cu carnea de miel sau cu deserturi, precum salata de fructe. Se foloseste si la prepararea de cocteiluri.

      Se serveste la 4-6 grade Celsius.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.