* Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.
„Nimeni nu ne poate lua respectul de sine dacă nu îl cedăm singuri.”
— Mahatma Gandhi
Încă de la primul contact, cupajul dezvăluie profunzime şi complexitate, pornind de la arome mature de rom şi nucă de cocos, dezvoltându-se apoi în nuanţe de fructe de pădure roşii, miez de nucă verde, alune proaspăt prăjite și condimente. Gustul confirmă pe deplin senzațiile deja ghicite, cu fructe roşii în prim plan, însă cu o sumedenie de nuanţe secundare care aduc tușe fine — cacao, condimente, fructe uscate, dulceaţă de căpşuni şi zmeură bine coaptă. Postgustul extrem de lung şi de plăcut este dominat de prospeţime.
Metoda de vinificaţie:
Strugurii s-au cules mecanizat, s-a făcut o macerarefermentare traditioanal in vinificatoare cu piston, urmata de o maturare de 12-18 luni la butoaie de stejar francez și american, de prima și a doua trecere.
Note de degustare:
Încă de la primul contact, cupajul dezvăluie profunzime şi complexitate, pornind de la arome mature de rom şi nucă de cocos, dezvoltându-se apoi în nuanţe de fructe de pădure roşii, miez de nucă verde, alune proaspăt prăjite si condiment. Gustul confirma pe deplin senzatiile deja ghicite cu fructe rosii in prim plan, însă, cu o sumedenie de nuanţe secundare care aduc tuse fine – cacao, condimente, fructe uscate, dulceaţă de căpşuni şi zmeură bine coaptă. Postgustul extrem de lung şi de plăcut este dominat de prospeţime.
Temperatură recomandată de servire:
16ºC - 18ºC. Recomandăm deschiderea sticlei cu o jumătate de ora înainte de servire și decantarea vinului. Eventualele depuneri certifica numarul minim de interventii care se fac asupra vinului.

