Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Vin rosu - Novak, Pinot Noir, sec, 2017

      Vin rosu - Novak, Pinot Noir, sec, 2017

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Brand:
      Tip produs:
      Vin
      Culoare:
      Rosu
      Soi:
      Pinot Noir
      Tip:
      An:
      2017
      Capacitate:
      750 ml
      Volum alcool:
      14,5%
      Tara de origine:
      Republica Moldova
      Cod de bare:
      4841798000867
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      * Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.

      Produs din struguri selecți de Pinot Noir, culeși manual în zona IGP Valul lui Traian, în sudul Moldovei. Produs conform tehnologiilor clasice și păstrat în butoaie de stejar francez. Posedă o culoare roșie, arome bogate de pomușoare roșii cu o notă elegantă de lemn. Gust complex, armonios, catifelat cu nuanțe fine de fructe, cu un post gust lung și plăcut.

      +14…+16 ºC

      Aria cu indicaţie geografică protejată (IGP) „Valul lui Traian” cuprinde raioanele Leova, Cantemir, Cahul, Comrat, Ceadîr-Lunga, Taraclia şi Vulcăneşti. Plantaţiile viticole se intind în sudul țării pe o suprafaţă de aproape 43.000 ha.

      Denumirea arealului geografic a fost inspirată de prezenţa pe acest teritoriu a celui mai mare şi mai vechi monument istoric – Valul lui Traian, o fortificaţie din perioada antică târzie despre care unii specialişti spun că reprezintă un punct de demarcare dintre romani şi lumea „barbară” sau rămăşiţe ale construcţiilor defensive din epoca împăratului Traian. Valul lui Traian a fost atestat documentar în 1489.

      Arealul geografic delimitat „Valul lui Traian” este leagănul vinurilor licoroase în Moldova, cum ar fi Ciumai, Trifeşti, Borceag, Slobozia Mare.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.