* Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.
Note soi
SARBA e un soi semi-aromat romanesc omologat in 1972 la statiunea de cercetare viticola Odobesti, obtinut prin hibridarea libera a soiului TAMAIOASA ROMANEASCA. La moment se cultiva doar in zona sudica a Moldovei.
Note degustare
Un vin de culoare galben pai, demisec, cu arome de piersic, citrice, trandafir alb, flori de tei si note fine de busuioc pe fundal. Gust proaspat, complex si bine echilibrat in care predomina notele de piersici, miere si citrice, urmat de un postgust lung cu usoare note minerale.
Recomandari Gastronomice
Aperitive pe baza de fructe de mare, curcan rotisat, paste cu sosuri cremoase tip Carbonara, salate de fructe.
- DOC Panciu, regiunea viticola Dealurile Moldovei;
- TEMPERATURA DE SERVIRE: 10-12 °C;
- maturat minim 4 luni „sur lie”.