* Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.
Acest vin, realizat din struguri Fetească Neagră, e de un roșu cu tente de magenta și are un corp elegant, echilibrat de timpul petrecut în baricuri de stejar românesc.
Regăsim în el atât arome florale și fructate (violete, cireșe amare) cât și pe cele specifice soiului, de ierburi proaspăt tăiate, și chiar note de lemn dulce.
Ediție limitată, 4.158 sticle.
ETAPELE PRINCIPALA DE REALIZARE ALE VINULUI:
- Cules manual în lădițe.
- Macerare pre-fermentativă de 9 zile pentru extragerea culorii și a aromelor.
- Fermentare alcoolică realizată cu drojdii sălbatice.
- Macerare post-fermentativă de 12 zile pentru extragerea taninurilor.
- Fermentare malolactică realizată cu fermenți sălbatici.
- Maturare de 10 luni (85% din volum în cisternă de inox și 15% în baricuri noi din stejar românesc cu o ardere medie).