Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      raft
      Vin rosu - Recas / Regno, Feteasca Neagra, sec, 2019

      Vin rosu - Recas / Regno, Feteasca Neagra, sec, 2019

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Tip produs:
      Vin
      Culoare:
      Rosu
      Soi:
      Feteasca Neagra
      Tip:
      An:
      2019
      Capacitate:
      750 ml
      Volum alcool:
      14.5%
      Tara de origine:
      Romania
      Regiune:
      Banat
      Cod de bare:
      5942084505833
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      * Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.

      Vin roșu, sec.

      Temperatura de servire: 14-16 ° C

      Rosu visiniu inchis cu reflexe violacee, limpiditate buna. Arome intense de fructe (cirese negre, mure, prune), cu usoare tente de fum. Aciditate buna, corp mediu, taninuri tinere, final de prune afumate.

      Mesajul transmis vizual de etichete - portretul - este inspirat din tehnica pictorului renascentist Giuseppe Arcimboldo, universal recunoscut datorita figurilor alegorice executate prin combinatia diferitelor obiecte, plante si fructe legate metaforic de subiectul prezentat. In cazul etichetelor Regno Recas, viziunea pictorului florentin a fost reinterpretata de pictorita Vali Irina Ciobanu , artist plastic care a reusit sa transpuna in portretele care domina etichetele gamei, personalitatea olfactiv-gustativa a tipicitatii fiecarei categorii. Portretele albe, feminine, speculeaza registrul floral, citric si vegetal caracteristic vinurilor albe seci. Cel roze, tot feminin, ilustreaza prospetimea fructelor rosii si a florilor caracteristice acestui tip de vin, iar cele rosii, androgine, se remarca printr-o compozitie mandra si incitanta, alcatuita din fructe rosii si negre, condimente si struguri negri.
      Gama REGNO Recas reprezinta omagiul producatorului adus terroir-ului banatean, cu ocazia celor 25 de ani de la infiintarea Cramelor Recas.


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.