* Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.
Vin spumant nealcoolic Cabernet Sauvignon este fabricat în mod tradițional din soiul de struguri Cabernet Sauvignon cultivat în zona de sud a Moldovei. Dezalcoolizarea vinului se face prin metoda de vid la o temperatură de 28 ° C, ceea ce maximizează conservarea gustului și aromei vinului.
Culoarea vinului este roșu-granat cu nuanțe violete. Vinul are un gust fin, semi-dulce, cu note fructate, care este echilibrat și se termină cu un final răcoritor. Aroma bogată a vinului este dezvăluită de fructe roșii coapte, minerale și condimente, precum și de o combinație subtilă de nuanțe florale și fructate. Traseul are o notă plăcută de prune. Excelent ca aperitiv, se potrivește cu preparate din carne, vânat și brânzeturi.
Se servește la o temperatură de +5°C …+6°C. Este o alternativă nealcoolică câștigătoare la băutura tradițională de sărbători, în special pentru cei care au grijă de sănătatea și forma lor, pentru cei care se află la volan.
- Culoare: roșu-granat cu nuanțe violete
- Aromă: fructe roșii coapte, minerale și condimente, alături de o notă plăcută de prune
- Gust: neted, rotund, caracterizat prin prospețime și echilibru, tanini expresivi și structurați
- Temperatura de servire: +5°C …+6°C
- Prilej: vinul ce crează o adevarată atmosferă de sărbătoare
- Recomandări gastronomice: mâncăruri din carne, vânat și brânzeturi
Procesul de fabricație diferă de tehnologia de producere a vinurilor obișnuite numai prin faptul că, în stadiul final, alcoolul este extras folosind temperaturi scăzute într-un vid profund. Această tehnologie permite păstrarea în vin a tuturor proprietăților organoleptice originale și oligoelementelor utile.

