* Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.
ZONA DE PRODUCTIE: Podgoriile din zona Treviso, la nord de Venetia.
SOI DE STRUGURI: 100% Glera.
NOTE DE DEGUSTARE: Aspect – galben pai, cu o spuma puternica. Aroma – dulce, miros pronuntat de fructe confiate si glori. Gust – atractiv cu o nota aromatica.
DATE ANALITICE: Alcool 11% vol.
SUGESTII DE SERVIRE: Excelent ca aperitiv, dar si perfect pentru a fi servit pe tot parcursul mesei.
TEMPERATURA DE SERVIRE: Racit la 6-8°C.
VOLUM: 200ml.
Istoria Cantine Maschio este istoria Prosecco, un vin care, cu stilul sau proaspat, usor si plin de viata, a creat un nou tip de bautura orientat spre convivialitate, aperitivul si cocktailul cunoscut sub numele de "spritz".
Radacinile pasiunii Cantine Maschio pentru vin sunt la fel de vechi ca viile de pe dealurile Veneto.
Povestea a inceput in 1973, cand Bonaventura Maschio si-a transformat distileria intr-o fabrica de vinificatie, foarte moderna pentru acele vremuri.
Vinurile produse de Cantine Maschio provin din struguri cultivati pe dealurile Valdobbiadene, Conegliano si in Valea Piave.
Acesta este landul Prosecco, o zona care se intinde de la frumusetea Dolomitilor pana la eleganta rafinata a Venetiei, unde vita de vie a fost cultivata mai mult de trei milenii.