cadouri ziua indragostitilor feature

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților: 14+ idei speciale de Valentine’s Day pentru el și pentru ea

Declarațiile de dragoste nu lipsesc din programul zilnic, iar timpul petrecut împreună este definiția voastră de quality time? Înseamnă că Valentine’s Day este încă o ocazie în plus pentru a celebra legătura voastră și prin care să vă împărtășiți sentimentele. Și pentru că nu mai este mult până când iubirea va pluti în aer în văzul tuturor, poate că e timpul să recunoști că jumătatea ta este o ființă miraculoasă care ți-a sucit mințile și care îți oferă bucurie, așa că fă-i o surpriză pe măsura personalității sale.

Dacă ești în căutarea unui cadou de Valentine’s Day sau Dragobete atât pentru el, cât și pentru ea, ai venit unde trebuie. Am strâns la un loc câteva idei originale, practice, dar și romantice care să te ajute să faci alegerea potrivită. Inspiră-te din lista noastră de idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților, care să le aducă partenerilor zâmbetul pe buze.

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea

1. Bijuterii speciale pentru iubita care adoră accesoriile

Poți comanda cerceii aici.

Printre cele mai frumoase cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea se numără bijuteriile handmade. Alege o pereche de cercei marca ROD, realizați din lut polimeric, o broșă cu detalii deosebite sau un pandantiv pictat manual – oricare dintre acestea, dar și multe alte accesorii create cu încredere în România se pot transforma într-un un dar ideal  de Valentine’s Day.

2. Un set de cosmetice pentru momentele ei de relaxare

Poți comanda setul aici.

Pentru iubita care reușește să facă în 24 de ore cât alții într-o săptămână, alege un cadou de Ziua Îndrăgostiților prin care să-i arăți că ești atent la detalii și care să o inspire să-și facă mai mult timp pentru ea. Un set de produse pentru îngrijirea corpului nu doar că va fi primit cu mult entuziasm, dar o va ajuta să se bucure de momente de relaxare binemeritate și să-și facă propriul spa acasă.

3. O lumânare parfumată pentru o atmosferă romantică

Poți comanda lumânarea aici.

Pentru iubita care are o pasiune aparte pentru lumânări și adoră să-și decoreze fiecare cameră cu aceste mici obiecte decorative fermecătoare, alege o lumânare parfumată cum este cea de la Reia cu o aromă elegantă, care să o poarte ca prin magie într-o grădină de trandafiri.

4. Iubiri meteorice de Éloise Cohen de Timary, pentru partenera cu suflet romantic

Poți comanda cartea aici.

Cărțile de dragoste care explorează iubirea sub toate formele ei sunt o alegerea mai mult decât potrivită pentru un cadou de Valentine’s Day pentru ea, cu atât mai mult dacă partenera ta adoră să se relaxeze descoperind povești pasionale și profunde.

Iubiri meteoricespune povestea unei mari iubiri și explorează fragilitatea trecerii timpului și setea de libertate care ne însoțește neîncetat în viață. Într-un bar clandestin din Paris, Marianne îl întâlnește pe Virgile, un peisagist talentat, imprevizibil și bisexual, iar cei doi se îndrăgostesc nebunește unul de celălalt. De pe străzile din Paris până pe plajele din Bretania, dragostea lor poartă aroma vinurilor fine, a nopților nebune și are un gust dulce, dar și amar în același timp.

5. Un semn de carte special pentru mai multă inspirație de fiecare dată când citește

Poți comanda semnul de carte aici.

Dacă pasiunea partenerei tale pentru citit este unul dintre lucrurile pe care le admiri cel mai mult la ea, oferă-i un cadou de Dragobete inspirat din universul cărților, care să-i facă experiența de lectură mai frumoasă: un semn de carte. Alege un model simpatic prin care să-i transmiți toată dragostea ta, iar dacă apreciază obiectele handmade, un semn de carte din lemn reciclat va fi primit cu mult drag.

6. O sticlă de vin pentru serile ei de răsfăț

Poți comanda sticla de vin aici.

Oferă-i partenerei de Ziua Îndrăgostiților ocazia unui moment de răsfăț și relaxare de care să vă puteți bucura împreună, cu un cadou aromat care vine sub forma unei sticle de vin. Alege Pandora Secrets, un vin un gust catifelat de fructe exotice și arome florale de iasomie sau o sticlă de vin alb Sauvignon Blanc de la Crama Hamangia cu gust intens de citrice. Completează cadoul cu o ciocolată delicioasă cu vanilie și nectar de cocos sau alte delicii la alegere și ai un posibil cadou perfect.

7. Un vinil cu melodiile preferate, ca să trăiască cele mai frumoase momente în ritmul muzicii

Poți comanda vinilul aici.

Avem cadoul potrivit de Ziua Îndrăgostiților și pentru iubita care fredonează mai tot timpul o melodie, care ascultă muzică de fiecare dată când timpul îi permite (sau nu) sau pentru iubita pentru care ziua bună începe și se termină cu melodia potrivită. Sigur vei reuși să o impresionezi cu un vinil bine ales. Sufletelor nostalgice, care au acasă un pick-up, completează-le colecția de viniluri cu muzica preferată.

8. Jurnal terapeutic – 365 de momente de reconectare cu tine, pentru iubita care a pornit pe drumul cunoașterii de sine

Poți comanda jurnalul aici.

De Ziua Îndrăgostiților, oferă-i iubitei un cadou care să-i fie de ajutor în evoluția ei personală. Jurnal terapeutic – 365 de momente de reconectare cu tine este o hartă de încredere în călătoria cunoașterii de sine. În fiecare zi va descoperi câteva rânduri cu o semnificație aparte și câte o întrebare menită să aducă la suprafață ceva din subconștient și să o facă să se gândească le cele mai importante lucruri din viața ei.

9. Un rucsac cool, potrivit pentru orice ocazie

Poți comanda rucsacul aici.

Pentru iubita care apreciază cadourile practice, dar cu stil, alege un cadou de Ziua Îndrăgostiților care să-i facă plimbările mai frumoase. Un rucsac minimalist de la Ucon Acrobatic sau un rucsac cu imprimeu vesel de la DELIKATES ACCESORIES, marca ROD, poate fi accesoriul de nădejde al sesiunilor de shopping, al serilor în oraș sau al weekendurilor dedicate plimbărilor la pas sau cu bicicleta.

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el

1. Un încărcător de birou pentru iubitul pasionat de gadgeturi

Poți comanda încărcătorul aici.

Dacă îl surprinzi deseori citind despre cele mai noi aplicații și gadgeturi și este interesat de tot ce ține de tehnologie, alege cadouri speciale care să-i încurajeze pasiunea. Un cadou practic și util care îl va ajuta să nu rămână niciodată fără baterie este un încărcător de birou wireless de la Super Touch.

2. Set de căni pentru cupluri cu mesaj romantic și amuzant

Poți comanda cănile aici.

Sunteți doi romantici care vă distrați și râdeți cel mai tare când sunteți împreună? Un cadou inspirat de Ziua Îndrăgostiților este un set de căni cu un design special conceput pentru el și ea. Un dar de neuitat care îl va ajuta să înceapă fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze și cu gândul la tine.

3. Și a fost seară, și a fost dimineață de Ken Follet, pentru partenerul cu o pasiune aparte pentru istorie

Poți comanda cartea aici.

Pentru iubitul care este pasionat de ficțiune istorică, optează pentru un cadou de Ziua Îndrăgostiților inspirat din interesul său pentru domeniu. Și a fost seară, și a fost dimineațăeste un roman de ficțiune istorică surprinzător, care îl va ține cu sufletul la gură de la început până la final. O călătorie istorică plină de neprevăzut, aventură, curaj, ambiție, dragoste și ură într-o epocă în care Anglia era atacată de normanzi și de vikingi, iar cei aflați la putere împărțeau dreptatea după voința lor.

4. Un joc de societate care să aprindă atmosfera

Poți comanda jocul aici.

Dacă tu și iubitul tău nu sunteți chiar înnebuniți după inimioare și petale de trandafiri ori după sărbătorirea Zilei Îndrăgostiților într-un mod „clasic”, o alegere inspirată de cadou poate fi unul dintre sutele de jocuri de societate de pe rafturile Cărturești.

Pentru a vă cunoaște mai bine și a adăuga mai multă distracție și piper serii de Valentine’s Day, alege un joc de societate special pentru cupluri, cum ar fi Adevăr sau Provocare sau Testul relației de la The Funny Brand care vă ajută să vedeți câte lucruri știți unul despre celălalt și câte lucruri trebuie să vă aduceți aminte unul despre celălalt.

5. Cartea alinării de Matt Haig, pentru partenerul care vrea să descopere calea către cea mai bună versiune a sa

Poți comanda cartea aici.

Pline de sfaturi și lecții importante care te ajută să privești lumea dintr-o altă perspectivă, să fii mai conștient de lucrurile pe care le faci sau nu și să înveți mai multe despre tine, cărțile de dezvoltare personală sunt un cadou potrivit pentru cei care vor să îmbunătățească anumite aspecte din viața lor sau să redescopere pe sine.

Cu surse literare dintre cele mai diverse, de la literatură și filosofie la istorie, știință și chiar experiențe personale inspiraționale, Cartea alinării vorbește despre empatie și lucruri simple care te pot aduce mai aproape de tine însuți.

6. O unealtă multifuncțională pentru bicicletă, cadoul ideal pentru aventurierul pe două roți

Poți comanda unealta aici.

Nu am uitat nici de aventurierii care merg oriunde pe bicicletă, fie că vorbim de cumpărături, seri romantice în oraș, ieșiri la plimbare prin oraș sau trasee aventuroase. Se vor bucura, cu siguranță, de un cadou de Valentine’s Day care le upgradează echipamentul și îi ajută să rezolve orice problemă ar apărea. Alege o unealtă multifuncțională și ingenioasă de la Gentlemen’s Hardware,– care conține un set de chei hexagonale cu capăt sferic, unealtă pentru lanț și unelte cu trei prize, plus alte instrumente esențiale pentru bicicletă.

7. O agendă de planning în care să-și noteze ideile mărețe

Poți comanda agenda aici.

Pentru iubitul care te inspiră prin ambiția și voința cu care ține în echilibru viața personală și cea profesională, alege un cadou practic de Ziua Îndrăgostiților prin care să-i arăți admirația și dragostea ta. Un cadou potrivit este agenda Zuriell îmbrăcată în piele naturală și cu o super putere: e refolosibilă. Pentru un spirit creativ și energic o alegere potrivită este și agenda DOR care vine la pachet și cu câteva sfaturi care să te ajute să începi ziua mai bine. Dacă vrei ceva cu totul deosebit un set cadou cu agendă și toc caligrafie va fi primit cu mult entuziasm.

8. Harta lumii pentru iubitul care e mereu cu gândul la o nouă escapadă

Poți comanda harta aici.

De Ziua Îndrăgostiților, oferă-i iubitului tău cu suflet de explorator un cadou care să-l ajute să planifice mai bine următoarele aventuri, dar care să-i amintească și de cele mai frumoase călătorii pe care le-ați făcut împreună. Alege o decorațiune de perete în forma unei hărți a lumii care vine împreună cu pinuri colorate, cu ajutorul cărora poate marca destinațiile. Pentru un cadou complet, pune alături și o sticluță cu mesaj în care să-i transmiți cât de mult înseamnă pentru tine.

9. Un panou pentru fotografii pentru partenerul cu suflet nostalgic

Poți comanda panoul aici.

Dacă vrei să-i faci o surpriză iubitului de Ziua Îndrăgostiților care să descrie în cel mai frumos mod povestea voastră de dragoste, alege un panou pentru fotografii cu design elegant și interactiv, completează-l cu cele mai speciale poze pentru voi și ai un cadou personalizat de Valentine’s Day pentru iubit, care îi va aduce o mare bucurie.

Pentru ca totul să fie ca la carte, te ajutăm cu împachetarea gratuită a cadourilor atât în librării, cât și pe carturesti.ro. Și nu uita, valoarea unui cadou de Ziua Îndrăgostiților stă în bucuria celui care îl primește și dragostea cu care este oferit!

Descoperă mii de alte idei de cadouri de Valentine’s Day pentru el și pentru ea în pe rafturile Cărturești.



There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.