cadouri de craciun prieteni feature

Idei de cadouri de Crăciun pentru prieteni prin care să le arăți dragostea și aprecierea ta

Când vine vorba de cadourile de Crăciun pentru prietenii tăi, îți dorești ceva practic, original, haios, dar prin care să le arăți și cât de mult înseamnă pentru tine. Pentru că ne dorim să fim alături de tine pentru a face cea mai potrivită alegere dar și pentru că iubim darurile, ți-am pregătit un ghid cu idei de cadouri grozave de Crăciun pentru prieteni, care să le aducă un strop de bucurie celor care îți fac viața mai frumoasă.

1. The Christmas Season, pentru cei fascinați de arta designului interior

Poți comanda cartea aici.

Îmbinând minimalismul și funcționalitatea cu ideea de „hygge” și magia sărbătorilor, The Christmas Season preia principiile de bază ale designului scandinav și le aplică sezonului festiv, într-un mod care va stârni creativitatea și entuziasmul prietenilor pasionați de arta designului interior.

2. Un set de îngrijire pentru un răsfăț ca la carte acasă

Poți comanda produsele aici.

La capitolul idei de cadouri de Crăciun pentru prietenii care apreciază momentele de răsfăț și starea de bine mai mult decât orice, alege un dar care să vină în întâmpinarea plăcerii lor. Un set cu produsele esențiale pentru îngrijirea corpului, un set cu produse de îngrijire pentru bărbați sau o trusă de manichiură vor fi mai mult decât apreciate. 

3. O cană cu mesaj special

Poți comanda cana aici.

Pentru diminețile petrecute în tihnă alături de băutura preferată, alege un cadou de Crăciun pentru prieteni care să le facă toate acele momente și mai plăcute: o cană cu un mesaj special prin care să le transmiți cât de mult apreciezi prietenia voastră. Iar dacă vrei să-i ajuți să intre mai ușor în atmosfera de sărbătoare, alege o cană festivă care conține și o pereche simpatică de șosete.

4. Un rucsac cool potrivit pentru orice ocazie

Poți comanda rucsacul aici.

Pentru prietenii care apreciază cadourile practice, dar cu stil, alege un cadou de Crăciun care să le facă plimbările și excursiile mai frumoase. Un rucsac minimalist de la Delikates Accesories sau un rucsac încăpător cu un design creativ de la Ucon Acrobatics poate fi accesoriul de nădejde al weekendurilor dedicate plimbărilor la pas sau cu bicicleta.

5. Un suport pentru cărți, cadoul original pentru biblioteca lor

Poți comanda suportul de cărți aici.

Dacă ești în căutarea unui cadou de Crăciun ieșit din tipare pentru un bibliofil, ești în locul potrivit: alege un suport de cărți cu un design ieșit din tipar, unul amuzant sau unul inspirațional ori, de ce nu, un suport de cărți care-i amintește de personajul preferat din filme.

6. Un set de șah cu un design special, pentru cei cu o pasiune aparte pentru sportul preferat al minții

Poți comanda jocul de șah aici.

Cauți un cadou de Crăciun pentru prietenii care iubesc jocurile de strategie și se relaxează cel mai bine atunci când își antrenează mintea? Le dedicăm și lor o idee de cadou de Crăciun cu totul și cu totul magică – un set de șah The Lord of the Rings.

7. Cadouri de Crăciun pentru aventurieri

Poți comanda globul pământesc aici.

Prietenilor care ar putea să povestească ore în șir despre fiecare loc pe care l-au văzut, fă-le un cadou de Crăciun care să sărbătorească această parte a personalității lor. Alege un glob pământesc decorativ care nu doar că le va aprinde imaginația și gândul la planificarea următoarei aventuri, dar pe care îl vor putea pune la loc de cinste pe birou. Adaugă și cartea 250 de lucruri de încercat într-o viață în care vor descoperi idei nebunești, amuzante și originale pe care să le încerce atunci când călătoresc. Fără îndoială, să facă înconjurul lumii chiar de la ei din sufragerie este un cadou valoros pentru iubitorii de călătorii.

8. Idei de cadouri pentru petrecăreți

Poți comanda setul aici.

Dacă ești în căutarea unor idei de cadouri de Crăciun pentru prietenii care sunt mereu sufletul petrecerilor sau sunt chiar ei cei care le organizează, alege un set cu două feluri de amestecuri pentru vin fiert și o cană, potrivit pentru serile friguroase de iarnă. În schimb, pentru cei care știu totul despre bere: fie că e nepasteurizată, nefiltrată, IPA, brună, stout, lager sau ale, oferă-le de Crăciun un cadou pe cinste sub forma unui set de pahare de bere.

9. Accesorii pentru prietenii atenți la detalii

Poți comanda cerceii aici.

Din lista cu cele mai frumoase cadouri de Crăciun pentru prietenii care știu că nicio ținută nu e completă fără accesoriile potrivite, nu puteau să lipsească acele obiecte creative care să le scoată în evidență personalitatea. O pereche de cercei cu design unic vor fi primiți cu mult entuziasm, o șapcă Naruto va anima orice ținută, iar o broșă de la Ana Crafts care ilustrează un raft de cărți va deveni accesoriul preferat pentru iubitorii de lectură.

Poți comanda broșa aici.

10. Un board game distractiv

Poți comanda jocul aici.

Printre cadourile de Crăciun potrivite pentru prietenii cu spirit competitiv care adoră să organizeze seri distractive acasă, poate fi și unul dintre sutele de jocuri de societate de pe rafturile Cărturești. Poți alege Ticket to ride, un board game în care aventurile se țin lanț și care te poartă într-o călătorie incredibilă în jurul lumii, Escape Room, un joc de evadare în care cel mai important atu este lucrul în echipă sau 7 Wonders, în care fiecare jucător trebuie să construiască una din cele șapte minuni ale lumii.

Descoperă sute de jocuri de societate pe care poți să le oferi în dar prietenilor.

11. Un încărcător portabil, cadoul util care îi scapă de grija bateriei

Poți comanda încărcătorul aici.

Pentru prietenii foarte activi online și cărora le place să fie mereu la curent cu noutățile, alege un cadou de Crăciun practic și ingenios de care se vor putea folosi oriunde – un încărcător portabil wireless super rapid pentru smartphone de la Legami.

12. Un stilou cu personalitate

Poți comanda stiloul aici.

Un stilou elegant și sofisticat este mai mult decât un instrument de scris, poate fi și un adevărat simbol al stilului. Toate aceste caracteristici îl fac un cadou de Crăciun inedit și original pentru prietenii care preferă să-și vadă ideile și planurile scrise. Oferă-l alături de o agendă planner pentru 2023 de la Quartz Office, care să-i ajute să rămână productivi și organizați tot anul sau un o agendă cu stil de la Nuuna.

Poți comanda agenda aici.

Descoperă mai multe modele de stilouri și agende pe rafturile Cărturești.

13. Un suport de lumânare pentru o atmosferă cozy

Poți comanda suportul aici.

Un cadou pentru prieteni de Crăciun, cu întrebuințări atât practice, cât și estetice, este un suport pentru lumânare care va da tonul amintirilor în fiecare colț al casei și va îmbrăca decorul într-o notă de nostalgie și armonie. Adaugă și o lumânare parfumată și surpriza e deplină.

14. O mini boxă portabilă pentru prietenii care iubesc muzica

Poți comanda boxa portabilă aici.

Indiferent că știu să cânte la un instrument, cunosc toate genurile muzicale sau pur și simplu muzica îi ajută se relaxeze la sfârșitul zilei, rafturile Cărturești sunt pline cu idei de cadouri pentru toți cei cărora muzica le aduce bucurie în suflet. Pentru cea mai bună prietenă care adoră să se piardă în ritmurile muzicii și să-și creeze propriile playlisturi cu artiștii preferați, ne-am gândit la un cadou practic și simpatic deopotrivă –  o mini boxă portabilă de la MOB cu un design original în forma unui animal care dansează pe muzică.

15. Șotron pe zăpadă, o antologie cu lecturi fascinante despre iarnă

Poți comanda cartea aici.

Pentru cei care visează la sărbători și zile de iarnă petrecute în compania poveștilor, ce cadou poate fi mai frumos decât o carte de Crăciun care deschide o poartă către tărâmul tuturor posibilităților. Antologia Șotron Pe Zăpadă – Let It Snow este formată din treizeci și una de povestiri din genuri diferite, care surprind un moment dintr-o poveste de viață, plasat într-un decor fabulos de iarnă. Atmosfera cărții este încărcată cu iubire, cu dor și cu nostalgie, iar fiecare întâmplare îți trezește în suflet emoție.

Acestea sunt doar câteva idei de cadouri cu care îți poți surprinde prietenii de Crăciun. Dacă încă nu ai găsit ce căutai, aruncă un ochi și pe celelalte ghiduri ale noastre cu recomandări: cadouri de Crăciun pentru cea mai bună prietenă, cadouri de Crăciun pentru femei, idei de cadouri de Crăciun pentru bărbați sau idei de cadouri de Crăciun pentru toți cei dragi.

Descoperă mii de alte idei de cadouri frumoase pe rafturile Cărturești. Și, pentru că vrem să ne asigurăm că totul e ca la carte, oricând ai nevoie, te ajutăm cu împachetarea gratuită a darurilor atât în librării, cât și pe carturesti.ro.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.