seara romantica

Cum să pregătești o seară romantică acasă: idei de activități pentru momente speciale în cuplu

Declarațiile de dragoste nu lipsesc din programul zilnic, iar timpul petrecut împreună este definiția voastră de quality time? Înseamnă că o seară romantică acasă este ocazia ideală pentru a celebra legătura voastră. Chiar dacă sunteți împreună de ceva timp sau dacă, dimpotrivă, relația voastră este abia la început, momentele în care vă distrați, vă descoperiți, comunicați, râdeți și vă simțiți confortabil unul cu celălalt sunt cele care ajută să vă conectați și mai mult.

Dacă ești în căutarea unor idei pentru o seară romantică acasă, ai venit unde trebuie. Am strâns la un loc câteva activități distractive, relaxante, dar și romantice de care vă puteți bucura în cuplu.

Pregătiți o cină romantică împreună

Experiența unei cine romantice poate fi la fel de specială și dacă o organizați în tihna casei voastre. Gătitul în doi e una dintre cele mai simple, mai intime și distractive idei de a petrece timp de calitate împreună indiferent de ocazie, fie că vorbim despre Ziua Îndrăgostiților, Dragobete, o aniversare a relației voastre, o zi de naștere sau pur și simplu o seară ca toate celelalte.

Poți comanda paharele aici.

Alegeți rețetele preferate și gătiți o masă împreună, poate chiar încercați un preparat nou. Decorați masa cu un sfeșnic cu design deosebit, flori, un vin bun și pahare cu un mesaj special. Alegeți și câteva lumânări, mai mari și mai mici, așezate pe masă pentru un plus de romantism.

Poți comanda sticla de vin aici.

Iar dacă aveți nevoie de un ajutor suplimentar la găsirea preparatelor, cartea Table for Two. Recipes for the Ones You Love conține rețetele ideale care să transmită un „Te iubesc” delicios.

Ședință foto în doi

Poți comanda aparatul foto aici.

Viața este un lung șir de amintiri, iar cele mai prețioase sunt amintirile care ne fac inima să zâmbească și la care ne întoarcem, de fiecare dată, cu același entuziasm. Pentru o seară romantică specială, pregătiți o sesiune foto împreună în care să surprindeți câteva crâmpeie din intimitatea voastră. Alegeți un aparat foto instant, gata să surprindă oricând toate acele momente unice și adăugați apoi pozele într-un album foto.

Poți comanda albumul foto aici.

Faceți propriul spa acasă

Poți comanda setul aici.

O seară de spa sau un masaj de cuplu este un răsfăț de care vă puteți bucura împreună. Tot ce trebuie să faceți acasă este să creați o atmosferă relaxantă în casă, dar în special în baie. Cu o instalație luminoasă ori lumânări, creme și măști hidratante, ulei de corp și masaj, o muzică pe placul vostru, ascultată în surdină, un difuzor de aromaterapie, un vin bun și o baie cu multă spumă.

Poți comanda discul de vinil aici.

Pentru un plus de romantism, puteți asculta împreună un audiobook cu o poveste frumoasă de iubire cum ar fi Săruturi și croissants, o carte despre relațiile de cuplu – Cele cinci limbaje ale iubiriisau vă puteți citi pasaje din cărțile de dragoste preferate.

Distrați-vă cu jocuri amuzante dedicate cuplurilor

Poți comanda jocul aici.

Dacă tu și iubitul tău nu sunteți chiar înnebuniți după inimioare și petale de trandafiri ori după petrecerea unei seri romantice într-un mod mai „clasic”, o idee inspirată poate fi unul dintre sutele de jocuri de societate de pe rafturile Cărturești.

Poți comanda jocul aici.

Un joc care poate transforma o seară romantică în una plină de zâmbete este Cupidon, în care cu ajutorul a 180 de cărți vă veți putea descoperi sau redescoperi partenerul/partenera, indiferent de cât timp sunteți împreună. Pentru cei mai curajoși, Challenge Me este un joc de cărți care promite să aveți parte de momente îndrăznețe, amuzante, picante, dar și să creați amintiri împreună.

Organizați o seară de film acasă

Poți comanda filmul aici.

Sunteți doi romantici care vă distrați și râdeți cel mai tare când sunteți împreună? Transformați livingul sau dormitorul într-un cinematograf cu ajutorul unor perne confortabile, o pătură călduroasă și ghirlande luminoase pentru o atmosferă de poveste. Pregătiți câteva gustări distractive și dulciuri pe care obișnuiți să le mâncați și la cinema. Nu în ultimul rând, alegeți un film de dragoste care vă place amândurora sau unul pe care îl aveați de mai mult timp pe listă și sunteți gata pentru o seară romantică și relaxantă acasă.

Seara de cocktailuri DIY

Poți comanda amestecul aici.

Faceți pe rând cocktailuri unice unul pentru celălalt și testați-vă creațiile. Puteți folosi ingredientele pe care le aveți deja la îndemână sau puteți încerca ceva creativ folosind un amestec pentru cocktailuri. O idee inspirată și distractivă de a petrece o seară romantică acasă, experimentând, de asemenea, diferite arome și încercând ceva nou.

Citiți împreună

Există puține plăceri mai mari decât să te cuibărești în locul tău preferat de relaxare și să te lași vrăjit de o poveste de dragoste pasională, interzisă, care reușește să treacă peste obstacole sau care durează o viață întreagă. Ce poate face toată această experiență și mai specială este să citești împreună cu persoana iubită.

Poți comanda cartea aici.

Puteți alege oricare dintre cărțile despre iubiri celebre, romane de dragoste istorice sau cărți despre relația de cuplu. Lumea e plină de povești de dragoste frumoase care au inspirat oamenii și-au făcut ca iubirea să capete tot timpul alte și alte dimensiuni.

Realizați un bucket list comun

Poți comanda carnetul aici.

Petreceți seara făcând o listă cu toate lucrurile pe care vreți să le faceți și toate locurile în care vă doriți să mergeți împreună. Indiferent că este vorba de un road trip în Europa, un mic business în cuplu sau să publicați un roman împreună, oricât de mic sau de mare ar fi visul vostru, puneți-l pe hârtie într-un jurnal comun sau un carnet dedicat planurilor voastre.

Dragostea se întâmplă în milioane de feluri și fiecare poveste de iubire este unică și specială în felul ei. Important este să găsiți întotdeauna acel răgaz pentru a petrece timp de calitate împreună, iar o seară romantică acasă este o oportunitate grozavă de a vă arăta dragostea și aprecierea unul față de celălalt și de a vă conecta în moduri noi. Fie că este o noapte liniștită sau o seară distractivă și plină de energie, cel mai important lucru este să vă distrați și să vă bucurați de compania celuilalt.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.