Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Star Wars: X-Wing - Jocul cu miniaturi

      Star Wars: X-Wing - Jocul cu miniaturi

      8.0 / 10 ( 3 voturi)
      Varsta minima recomandata:
      14
      Numarul minim de jucatori:
      2
      Numarul maxim de jucatori:
      3
      Durata medie:
      75
      Limba jocului:
      Romana
      Limba regulamentului:
      Romana
      Cod de bare:
      5949046300062
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      X-Wing – Jocul cu miniaturi este un joc tactic al duelurilor aeriene, în care jucătorii controlează fie puternicele nave X-Wing ale Rebelilor, fie agilele nave TIE fighter ale Imperiului, lansându-le una împotriva celeilalte într-o alertă luptă în spaţiu. Cu miniaturile sale pictate şi incredibil de detaliate, X-Wing – Jocul cu miniaturi recreează în cele câteva scenarii de joc incluse unele dintre palpitantele scene de luptă spaţială din Războiul stelelor. Alege-ţi pe sprânceană echipajul, plănuieşte-ţi cu grijă manevrele şi du-ţi misiunea la bun sfârşit!

      Indiferent de nava pe care ai ales-o, regulile din X-Wing înlesnesc un joc rapid şi „furios”, care te aruncă în mijlocul celor mai crâncene încleştări din Războiul stelelor. Fiecare tip de navă are propriul său cadran de manevre, care este folosit pentru a alege în secret o manevră şi o viteză de execuţie în fiecare tură de joc. După ce manevrele au fost selectate, fiecare cadran este dezvăluit iar manevrele sunt executate (începând cu cel mai puţin abil pilot). Aşa că, fie că te năpusteşti asupra inamicului ciuruindu-i scuturile cu o ploaie de lasere sau dansezi în jurul lui încercând să îţi fixezi ţinta, vei avea controlul deplin asupra navei tale pe tot parcursul tensionatelor dueluri aeriene.

      Star Wars: X-Wing soseşte cu trei misiuni unice, fiecare dintre ele având propriul set de condiţii de victorie şi reguli speciale; o gamă largă de misiuni din care doar piloţii ageri şi versatili, care ştiu să folosească un arsenal vast de tactici, vor ieşi victorioşi. Mai mult, niciun joc nu va semăna cu altul, graţie unei multitudini de opţiuni de personalizare, manevre variate şi posibile deznodăminte. De exemplu, avariile provocate sunt determinate prin aruncări de zar, şi aplicate cu ajutorul unui teanc de cărţi de avarie amestecate în prealabil. Pentru unele lovituri suferite de nava ta, va trebui să tragi o carte care desemnează o anumită penalizare. De pildă, poate că sistemul tău control al propulsiei a fost avariat, afectându-ţi abilitatea de a executa anumite manevre. Sau poate că o defecţiune a armelor survenită în cel mai prost moment posibil îţi va limita capacităţile ofensive. Sau, şi mai rău, poate că pilotul tău a fost rănit, fiindu-i afectată puterea de concentrare asupra luptei pe viaţă şi pe moarte în care a fost prins…

      Setul de bază Star Wars: X-Wing include tot ce vă trebuie să începeţi duelul spaţial: scenarii de luptă, cărţi şi miniaturi de nave complet asamblate şi pictate. Însă, mai mult decât atât, setul de reguli uşor de învăţat pune bazele unui sistem de joc la care poţi adăuga (cu ajutorul extensiilor) navele şi personajele tale preferate din universul Războiului stelelor.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.