Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   De ce trebuie să facem hârtie din copaci? De ce jurnalele nu pot fi impermeabile? De ce oamenii încă folosesc practici de fabricare a hârtiei care erau de ultimă oră în secolul al XVIII-lea?

   Karst a început la Sydney, Australia, dar caută să aibă un impact pe tot globul. Cred că hârtia secolului 21 ar trebui să fie din carbonat de calciu. Așa că iau praf și fac hârtie. Combină carbonatul de calciu, un material de construcție reconvertit, cu rășină, adăugă căldură și presiune și creează ceva nou. Hârtia lor este 100% fără copaci.

   O suprafață de scris catifelată, imposibil de netedă, impermeabilă, infinit mai puternică, realizată din praf este rezultatul ingeniozității celor de la Karst. În plus, hârtia lor are o amprentă de carbon cu 60% mai mică, iar pentru restul compensează prin plantarea unui copac la fiecare achiziție, prin intermediul partenerilor lor, One Tree Planted.

   Karst

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.