Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Coșul tău este gol.
   Comandă
   raft
   4 ore saptamana de lucru
   4 ore saptamana de lucru

   4 ore saptamana de lucru

   Evadeaza de la rutina 9-17 ai alatura-te noilor oameni bogati
   6.5 / 10 ( 146 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicarii:
   2016
   Tip coperta:
   Paperback
   Nr. pagini:
   495
   ISBN:
   9786069130193
   Dimensiuni: l: 14.5cm | H: 22cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 14 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Vândută și tradusă în peste 35 de limbi, 4 ore săptămâna de lucru (The 4-Hour Workweek) s-a situat, mai mult de doi ani, pe lista celor mai bine vândute cărți New York Times. Aceasta este o nouă ediție, extinsă și adăugită.

   Timothy Ferriss: „Cartea este pentru toți cei ce s-au săturat de planul de viață mereu tergiversat și care vor să trăiască viața în stil mare, în loc să o amâne. Studiile de caz prezentate variază de la un tânăr de 21 de ani ce conduce un Lamborghini, până la o mamă singură care a călătorit timp de cinci luni, alături de cei doi copii ai săi.”
   Oamenii nu doresc să devină milionari, ci vor să experimenteze stilul de viață al unui milionar. Stil care presupune aparent o libertate totală.
   Ce face această carte diferită față de altele? Învățați cum să recunoașteți și să profitați de opțiunile pe care alții le trec cu vederea. Timothy Ferriss nu vorbește despre economii și nu face recomandări cu privire la acest subiect. Nu vă va cere să alegeți între distracția de acum și banii de mai târziu. Le puteți avea pe amândouă acum.
   NOII OAMENI BOGAȚI
   Autorul pune în antiteză două aspecte („Noii Oameni Bogați” și „Întârziații”) și prezintă un set de reguli ca factori de diferențiere fundamentali care trebuie ținuți minte pe parcursul cărții de față:
   Retragerea din câmpul muncii este o asigurare în cazul celui mai prost scenariu;
   Interesul și energia sunt ciclice;
   Mai puțin nu înseamnă lenevie;
   Momentul nu e niciodată potrivit;
   Cereți iertare, nu permisiune;
   Scoateți-vă în evidență punctele forte, nu vă corectați slăbiciunile;
   Lucrurile în exces devin opusul lor;
   Banii și atât nu sunt soluția;
   Venitul relativ este mai important decât venitul absolut;
   Stresul e rău, eustresul e bun;
   Majoritatea oamenilor care evită să-și părăsească slujbele întrețin gândul că traseul lor se va îmbunătăți odată cu trecerea timpului sau cu creșterea venitului. Însă acest raționament se bazează pe reala încredere că situația va fi mai bună? Sau sunt doar speranțe deșarte și o scuză pentru lipsa de acțiune?
   „Omul rezonabil se adaptează la lume; cel nerezonabil persistă în a încerca să adapteze lumea la el însuși. Așadar, progresul depinde de omul nerezonabil.” (George Bernard Shaw)
   A avea un obiectiv neobișnuit de mare este o infuzie de adrenalină care vă asigură rezistența în fața inevitabilelor încercări și dificultăți care însoțesc orice țel.
   Jack Canfield: „Era și timpul să se scrie această carte. Este un manifest îndelung așteptat pentru stilul de viață mobil, iar Tim Ferriss este ambasadorul ideal. Chestia asta va fi de proporții.”
   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.