Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      A disparut tortul !

      A disparut tortul !

      7.5 / 10 ( 2 voturi)
      Varsta recomandata:
      6-8 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      24
      ISBN:
      9786069430736
      Dimensiuni: l: 24.5cm | H: 28.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cineva a furat tortul doamnei și domnului Câinescu! Cei doi pornesc într-o urmărire ca în filme, în timpul căreia se petrec tot felul de întâmplări neașteptate cu celelalte animale din pădure. Un iepuraș își pierde jucăria. Un purceluș se rătăcește de părinți și este gata să cadă de pe o stâncă! În fiecare colț de pagină se întâmplă povești fără cuvinte, pe care te invităm să le descoperi, să te amuzi de ele și să le repovestești.

      T.T. Khing este unul dintre cei mai apreciați ilustratori de carte pentru copii din Olanda. Cărțile sale au fost traduse în numeroase limbi, iar lucrările sale artistice au fost expuse, printre altele, la Muzeul de Carte Ilustrată Eric Carle. „A dispărut tortul!” este prima carte de căutare dintr-o serie celebră ilustrată de T. T. Khing. Cartea a fost de două ori premiată în Olanda și a fost nominalizată în 2007 la prestigiosul Premiu pentru Literatură de Tineret din Germania.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.