Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      A sotet otven arnyalata

      A sotet otven arnyalata

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Maghiara
      Data publicarii:
      2017
      Nr. pagini:
      728
      ISBN:
      9789634331230
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      A film bemutatásával egy időben megjelenő kiadás EL James forgatáson készült fotóival, és az azokhoz tartozó kommentárokkal kiegészítve kapható! A kötet ezen kívül beleolvasó részletet is tartalmaz a hamarosan megjelenő új regényből: A sötét ötven árnyalata Christian Grey szavaival.

      A titokzatos fiatal milliárdos, Christian Grey sötét vágyaitól elbátortalanodva Anastasia Steele kilép a kapcsolatból, új lapot nyit az életében, és elhelyezkedik egy seattle-i könyvkiadónál. De Christian iránt érzett szerelme olthatatlan, és amikor a férfi új megállapodást ajánl fel neki, Anastasia képtelen ellenállni. Újra lángra lobban perzselően érzéki viszonyuk, és a lány egyre többet tud meg megszállott kedvesének titkairól. Míg Christian a múltat akarja maga mögött hagyni, Anastasiának le kell számolnia a férfi korábbi partnerei iránt érzett dühével és féltékenységével, és meg kell hoznia élete legfontosabb döntését
      Az Ötven árnyalat-trilógia 150 millió példányban fogyott világszerte.

      Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély. Ez az INSOMNIA könyvek birodalma. Ne várd a hajnalt, olvasd ki az éjszakát!

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.