Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor, precum și pentru variațiunile de stocuri. Vă mulțumim pentru înțelegere

      Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 3

      Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 3

      Animal Health and Welfare
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Engleza
      Data publicarii:
      2018
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      326
      ISBN:
      9781786760968
      Dimensiuni: l: 15.9cm | H: 23.6cm | 2.5cm | 648g
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere
      Maintaining animal health and high standards of animal welfare are seen as key to sustainable livestock production. This volume reviews the effective management of diseases affecting pigs as well as ways of defining and promoting animal welfare in pig production.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.