Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Acolo
   9.0 / 10 ( 1 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2014
   Editura:
   Tip copertă:
   Paperback
   Nr Pag:
   304
   Colectie:
   ISBN:
   9786065799387
   Dimensiuni: H: 20cm | l: 13cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Imagine vie a puterii unei anime capricioase și devastatoare, această carte fascinantă reprezintă o incursiune în profunzimile sufletului unui bărbat trecut de tinereţe, Marc, și în viața lui tulburată de apariția unei tinere, Theresa, care pretinde că iubește atât de mult pictura, încât pare să sfârșească prin a nu mai distinge delirul imagistic de realitate. Fermecată de anumite picturi, inventează căi de explorare a unor lumi paralele, contorsionate, întrepătrunse cu viaţa ei de zi cu zi. ACOLO și aici se suprapun într-o arhitectură etajată, cu planuri întrepătrunse, în care Theresa se comportă în tablou ca în realitate și ia realitatea drept tablou. Cum reușește să-l atragă și pe Marc în acest joc, sau delir, sau univers paralel? Ce urmări are această evaziune din real asupra Marthei, soția lui Marc?


   Romanul Laviniei Bârlogeanu depășește graniţele unei opţiuni tematice, înspre construirea autentică a unei literaturi bântuite de fantome, blestem și răzbunare, culminând cu forţa explozivă a transformării personajelor.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.