Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Adevarul

   Adevarul

   ​Scurta istorie a tampeniilor omenesti absolute
   5.0 / 10 ( 3 voturi)
   Categorii:
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2021
   Editura:
   Tip copertă:
   Paperback
   Nr Pag:
   228
   Traducatori:
   Titlu Original:
   A Brief History of Total Bullsh*t
   ISBN:
   9786064010834
   Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
   Indisponibil
   Indisponibil online

   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Scurtă istorie a tâmpeniilor omenești absolute

   O călătorie amuzantă printre cele mai bizare și strălucite minciuni spuse de oameni de-a lungul vremurilor, de la autorul cărții Oamenii. Scurtă istorie despre cum am stricat totul

   Aceasta este o carte despre ADEVĂR — și toate formele în care încercăm să-l evităm —, de la autorul bestsellerului Oamenii. Scurtă istorie despre cum am stricat totul.
   Ni se spune că trăim într-o lume a postadevărului. Dar a existat vreodată o epocă de aur a adevărului? Sau oamenii au mințit, au spus gogoși și gogorițe de când e lumea?
   Tom Phillips, redactor-șef al unei importante organizații de fact-checking, se ocupă de acest subiect în fiecare zi. În Adevărul, ne povestește cum s-au mințit oamenii unii pe alții — și pe ei înșiși — de-a lungul întregii istorii, despre orice, de la afaceri la politică sau geografie. Pe parcursul cărții, el consemnează și cea mai veche reclamație din partea unui client, dar și Marea Farsă a Lunii din 1835 și cariera surprinzător de necinstită a lui Benjamin Franklin.
   Caustic, spiritual și având o viziune limpede asupra trecutului pestriț al omenirii, Adevărul dezvăluie de ce mint oamenii — și cum putem să alegem adevărul de minciună.

   "Phillips este amuzant și ușor de citit, dar știe despre ce vorbește, iar cartea se bazează pe un munte de documentare." – Los Angeles Review of Books

   „E greu de imaginat că ar putea reuși altcineva în afară de Phillips să scrie mai mult de 250 de pagini în care să muștruluiască omenirea, dar este o plăcere să le citești, datorită amestecului perfect de talent și zeflemea." - Buzzfeed News

   „Cartea vioaie a lui Phillips mustește de povestioare captivante despre minciuni șocante și de-a dreptul caraghioase; este o nestemată." – Waterstones

   Tom Phillips este redactor-șef la Full Fact, principala organizație britanică independentă de fact-checking. Înainte, a fost director editorial la BuzzFeed UK, unde și-a petrecut timpul între relatări foarte serioase despre probleme importante și… glume.
   Prima lui carte, Oamenii. Scurtă istorie despre cum am stricat totul (apărută la Editura Trei), a fost tradusă în mai mult de 30 de limbi.
   A doua carte, Adevărul. Scurtă istorie a tâmpeniilor omenești absolute, a fost deja tradusă în peste 15 limbi.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   You need to authenticate in order to add a review.