Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Alegerea Berzei

      Alegerea Berzei

      Misiunea 1511
      9.7 / 10 ( 3 voturi)
      Varsta recomandata:
      6-8 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Editura:
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      48
      Ilustratori:
      ISBN:
      9786068759326
      Dimensiuni: l: 21cm | H: 22cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      „Alegerea berzei. Misiunea 1511” este o carte pentru copii (și nu numai), dar mai ales o carte despre copii. Despre copiii pe care Serviciul berzelor care aduc copii trebuie să îi ducă pe pământ. Hm, vi se pare ușor, așa este?
      Barza Sofia este la ultimul său drum din carieră. Misiunea 1511. Primește de la Tom, dispecerul berzelor, un copil mai special, „un copil care nu știa să râdă, să plângă, să se bucure”. Un copil în căutare de iubire. Iar Sofia află că are, pentru prima dată în istorie, trei destinații posibile: New Delhi (la părinții Dinesh și Kami), Damasc (Arif și Rihana) și Paris, orașul muzicii și al luminilor (la Anna și Julien).
      Sofia trebuie să aleagă părinții cei mai potriviți, dar descoperă, la ultimul său drum, că nu poate neglija o mulțime de alte lucruri. Iar constrângeriile impuse de Regulamentul berzelor aducătoare de copii sunt și ele destule…
      Barza trebuie să facă alegerea cea mai bună pentru copilul față de care simte o mare atracție. Este ultima sa misiune pe Pământ și nu are voie să greșească!
      Iubirea trece dincolo de orice regulament, iar Paris – acesta este numele pe care îl primește copilul – găsește iubirea căutată, învață să râdă, să plângă, să se bucure. Dar unde găsește toate aceste lucruri?

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.