Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că 15 august este zi liberă, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 12 august, ora 15 și până luni, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 16 august.

   Alexandru cel Mare (Miturile si legendele lumii)

   Alexandru cel Mare (Miturile si legendele lumii)

   6.4 / 10 ( 13 voturi)
   Limba:
   Romana
   Nr Pag:
   80
   Traducatori:
   Alexandru Macovescu
   ISBN:
   9786065397521
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Pe lângă legendarele fapte de vitejie ale lui Ahile, Ulise şi Enea, cântate de Homer şi Virgiliu, editura noastră vă oferă în acest ultim volum al colecţiei povestea unui erou în carne şi oase: Alexandru Macedon. Minunatele sale isprăvi nu sunt rodul fanteziei poeţilor. Bătăliile pe care le-a purtat şi primejdiile prin care a trecut nu ţin de ficţiune: ele s-au întâmplat aievea.

   Aflat mereu în fruntea oastei pe calul său, Alexandru se năpusteşte primul asupra vrăjmaşului. Atunci când îşi repede lancea spre Darius, regele persan, nu se deosebeşte prin nimic de Ahile, care se avânta în luptă cu gând să-l nimicească pe Hector. Când se aventurează în ţinuturi şi pe mări nicicând străbătute de vreun apusean, ne aminteşte, fără doar şi poate, de Ulise, care înfrunta primejdii pentru a-şi potoli setea de cunoaştere.

   Alexandru, care, fără a-şi urî duşmanii, îi provoacă pentru a-şi împlini visul de a întemeia un nou imperiu, în care să trăiască în bună pace neamuri felurite, este, totodată, mândrul urmaş al lui Enea, care a încercat să facă din Italia o patrie atât pentru italici, cât şi pentru troieni.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.