Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Alimente care ucid creierul

      Alimente care ucid creierul

      Cerealele, carbohidratii si zaharul
      4.5 / 10 ( 24 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      448
      ISBN:
      9786063344800
      Dimensiuni: l: 11cm | H: 16.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Biblioteca pentru toti - Vol. 134

      Oamenii se tem de demență mai mult decât de moarte sau de cancer și cred că aceasta este inevitabilă. Renumit neurolog, autorul ne arată însă că destinul creierului nu depinde de genele noastre, ci de ceea ce mâncăm.


      Pornind de la dovezi științifice, el ne dezvăluie un adevăr înspăimântător: carbohidrații ne distrug creierul și sunt la originea a numeroase probleme de sănătate – boala Alzheimer, ADHD, epilepsia, anxietatea, durerile cronice de cap, depresia, scăderea libidoului sunt doar câteva dintre acestea.

      Cartea ne propune un program de patru săptămâni pentru păstrarea sănătății creierului, care nu presupune recurgerea la medicamente, ci strategii simplu de pus în practică, rețete delicioase și obiective la îndemâna tuturor. Cu noul stil de viață, ne vom simți mai tineri, vom fi capabili să depășim mai ușor perioadele stresante, vom fi motivați să rămânem activi și să relaționăm cu ceilalți și vom fi mai fericiți și mai eficienți.


      Dr. Perlmutter este lider absolut în utilizarea abordărilor alternative și convenționale în tratamentul tulburărilor neurologice. L-am recomandat multor pacienți, rezultatele obținute fiind extraordinare. - Dr. Mehmet Oz

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.