Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Amurgul zeilor. Calendarul mayas si intoarcerea extraterestilor

   Amurgul zeilor. Calendarul mayas si intoarcerea extraterestilor

   9.3 / 10 ( 3 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2011
   Editura:
   Tip copertă:
   Paperback
   Nr Pag:
   224
   ISBN:
   9786069242490
   Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Cea mai îndrăzneaţă lucrare a lui Von Däniken din ultimii ani!

   Pe înălţimile Anzilor bolivieni, la 4 000 de metri deasupra nivelului mării, se află ruinele străvechiului oraş Puma Punku, un oraș care pur şi simplu nu putea fi construit de către locuitorii lui din Epoca de Piatră.
   Conform calendarului mayaş, în decembrie 2012, zeii se vor întoarce din îndelungata lor călătorie şi îşi vor face din nou apariţia aici, pe Pământ. Da, aşa-numiţii zei – de fapt, extratereştrii – se vor întoarce într-adevăr! Vom trăi întâlnirea cu zeii.
   Numai că orice om înzestrat măcar cu un dram de minte știe că o călătorie interstelară este imposibilă, din cauza distanţelor colosale pe care le-ar implica! Şi că extratereştrii n-au cum să semene cu noi! Ei bine, dragi cititori, eu distrug aceste idei preconcepute. Sistematic. Una câte una!
   În stilul său imposibil de imitat, Erich von Däniken desfiinţează prejudecățile celor care încă mai pun sub semnul întrebării existența civilizațiilor extraterestre, cu o claritate de care nici un alt autor nu este capabil. Cărțile sale ridică inteligența umană la standardele unui dialog cu civilizațiile interstelare.

   Erich von Däniken este, fără doar şi poate, cel mai citit şi mai imitat autor non-fiction din lume. A publicat prima (şi cea mai cunoscută) carte, Amintiri despre viitor, în 1968. A fost un succes mondial de vânzări, urmat de alte 31 de titluri, inclusiv recentul „hit" Istoria se înşală. Cărţile lui Däniken au fost traduse în 28 de limbi şi s-au vândut, în total, în 63 de milioane de exemplare. Câteva dintre ele au fost adaptate cinematografic, iar ideile lui von Däniken au reprezentat sursa de inspiraţie pentru multe seriale de televiziune, dintre care și faimosul documentar difuzat de History Channel, „Extratereştrii din antichitate". Erich von Däniken este omniprezent în peisajul internaţional al circuitelor de prelegeri publice. În prezent locuieşte în Elveţia.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.