Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Anatomia inotului

      Anatomia inotului

      Ghid ilustrat pentru cresterea fortei, vitezei si rezistentei inotatorilor
      3.9 / 10 ( 7 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      206
      ISBN:
      9786067891515
      Dimensiuni: l: 16.5cm | H: 22.5cm
      Adaugă în coș
      6899
      Livrare în 24h! (a doua zi) Limited

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      ... anatomia înotului este atât un ghid vizual referitor la rolul sistemului musculo-scheletic în cadrul celor patru stiluri de înot de competiţie, cât şi un catalog de exerciţii care pot fi executate în sală şi pe uscat, dar cu orientare către această formă de mişcare.

      Exerciţiile din acest volum vă vor ajuta să vă maximizaţi performanţa şi să dobândiţi o serie de avantaje în concursuri. Exemplele specifice vă vor ajuta să alegeţi exerciţiile care antrenează muşchii cel mai des folosiţi pentru fiecare mişcare, tip de start şi întoarcere, pentru a vă asigura că obţineţi cele mai bune rezultate în urma programului ales.
      Am inclus şi exerciţii care vă pot preveni accidentările prin consolidarea muşchilor stabilizatori şi prin reducerea dezechilibrelor musculare. Pentru a vă ajuta să înţelegeţi cum vă puteţi maximiza performanţa cu ajutorul acestor exerciţii, am inclus şi descrieri ale rolului pe care îl joacă diverşi muşchi în propulsarea înotătorului în apă, dar şi recomandări referitoare la executarea anumitor exerciţii care au în vedere în special aceste grupe de muşchi stabilizatori.
      Acest capitol cuprinde o prezentare generală a principalilor muşchi folosiţi în mişcările de lovire, în fazele active, de propulsare şi în fazele premergătoare, pasive, pentru cele patru stiluri de înot: liber, fluture, spate şi bras. De asemenea, abordăm o serie de principii de rezistenţă şi condiţie fizică, arătând care este importanţa lor în crearea unui program de antrenament pe uscat pentru înot. Capitolele 2-8, organizate pe principalele părţi ale corpului, conţin exerciţii cu ilustratii, descrieri si instrucţiuni uşor de urmat...
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.