Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Antologie de texte esentiale pentru istoria gastronomiei romanesti

      Antologie de texte esentiale pentru istoria gastronomiei romanesti

      7.0 / 10 ( 5 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      244
      Colectie:
      ISBN:
      2000000912653
      Dimensiuni: l: 13.5cm | H: 21cm
      Adaugă în coș
      3890
      Livrare în 24h! (a doua zi) În stoc
      Livrare astăzi cu bicicleta.
      Livrare în 24h! (a doua zi)

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Pana de curand, nici vorba nu era despre o gastronomie identitara romaneasca, necum despre o istorie a acesteia. Identitatea gastronomica a romanilor a fost adeseori denigrata (chiar terfelita, as spune) de insisi reprezentantii ei (nume mari ale bucatariei romanesti contemporane) pana recent, cand trend-ul s-a schimbat aproape brusc - si nu fara influenta noilor tendinte gastronomice occidentale: revigorarea slow-cooking-ului, glocalizarea, directivele UE privitoare la cultivarea identitatii culinare, eforturile - incununate de succes - ale unor tari (Franta, Mexic) ce si-au inscris gastronomia nationala in Lista UNESCO a Patrimoniului Cultural Imaterial etc.

      Cristina Elena Andrei

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.