Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Antonescu - Hitler. Caucazul si Crimeea

      Antonescu - Hitler. Caucazul si Crimeea

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      1998
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      232
      ISBN:
      2000000195971
      Dimensiuni: l: 14.5cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Un grup de istorici militari readuc în actualitate rivalitatea dintre Rusia şi Ucraina asupra peninsulei Crimeea, cea care nu a fost cruţată de flăcările celui de-al doilea Război Mondial. Subiectul războiului din Est între anii 1941 şi 1944 a fost practic interzis, aşa că referirile autorilor la această perioadă sunt incitante şi binevenite.


      Peninsula Crimeea, readusă în actualitate de rivalitatea dintre Rusia și Ucraina de după prăbușirea comunismului și a blocului sovietic, merită o atenție particulară din partea publicului cititor din țara noastră. Această atenție se justifică din cel puțin două motive: îndelungata sa tradiție istorică cuprinzând evenimente ce au avut atingere cu trecutul românilor, ce nu trebuie ignorată și posibilitățile realmente neîngrădite de investigare pe care le oferă perioada de după decembrie 1989 legate de reconstituirea războiului purtat între Germania, URSS și aliații lor în estul Europei. După cum se cunoaște, decenii de-a rândul subiectul războiului din Est din anii 1941–1944 („Cruciada împotriva Comunismului“) a fost practic interzis, referirile, fie ele și fragmentare la episoadele sale, fiind drastic sancționate. Pe de altă parte, sute de mii de ostași, subofițeri, ofițeri și generali vinovați că și-au servit drapelul în Răsărit, inclusiv în Kuban și Crimeea, au avut de suferit pedepse, de cele mai multe ori nedrepte, au făcut ani grei de lagăr și închisoare; lor li s-au confiscat bunurile și au fost privați de drepturi civile și politice. Cel puțin astăzi, acești bravi bărbați merită o repunere în drepturi, măcar și prin intermediul acestei lucrări.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.