Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Anul lui DA

      Anul lui DA

      Cum sa dansezi fara griji, sa stai la soare si sa-ti fii propria persoana
      6.3 / 10 ( 4 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      288
      ISBN:
      9786064402592
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Am inceput sa cred ca noi, oamenii, suntem ca niste oglinzi. Ceea ce esti se reflecta pe fata ta. Ceea ce vezi in tine insuti poti vedea in ceilalti si ceea ce ceilalti vad in tine pot vedea si in ei insisi. - Shonda Rhimes

      O lume intreaga a urmarit Anatomia lui Grey, serialul care ne-a fascinat si ne-a tinut cu ochii lipiti de ecran ore in sir. Insa aici, Shonda Rhimes nu scrie un scenariu de film, ci mai mult decat atat: povestea unui an din viata ei in care s-a hotarat sa spuna DA tuturor lucrurilor la care mai inainte reactiona prin teama, izolare, ba chiar prin atacuri de panica.

      Anul lui DA a insemnat pentru Shonda o calatorie interioara plina de provocari. S-a luptat cu anxietatea si a invins-o. Si-a propus sa slabeasca si a reusit. Nu s-a mai ascuns in spatele scuzelor si al minciunilor. A acceptat ca, uneori, cel mai sanatos este sa renunti – fie ca este vorba despre oameni sau despre ambitii. Si-a redescoperit frumusetea si feminitatea. Despre toate aceste experiente Shonda povesteste cu caldura si generozitate, oferindu-le celor dornici de schimbare increderea si curajul de care au nevoie pentru a-si regasi acel sine echilibrat care se ascunde in fiecare.


      Shonda Rhimes este creatoarea si producatoarea serialelor de succes Anatomia lui Grey, Medici in Santa Monica si Scandal, precum si directorul executiv al serialului Cum sa scapi nepedepsit. Productiile ei au fost bine primite de critici si distinse cu numeroase premii. Rhimes este licentiata in literatura engleza, cu specializarea in creatie literara, la Colegiul Dartmouth si are un masterat in arte la Scoala de Film si Televiziune de la Southern California State University. A fost inclusa de doua ori pe lista The 100 Most Influential People a revistei TIME, precum si pe lista 50 Most Powerful Women in Business a revistei Fortune sau in topurile Power of Women din Variety si Women in Entertainment din revista Hollywood Reporter. In anul 2013, Rhimes a fost numita de presedintele Obama administrator al Centrului John F. Kennedy pentru Artele Spectacolului.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.