La capătul "aparent" al chaosmosului se bălmăjesc urmele unor compoziții post-noise -- afirmații cu efect ecologic-tulburător// afecte din modulări într-un fals dicteu. Acest volum (și foarte vizual) reprogramează efectiv practica lecturii, chestionând abundent toate tehnicile generației actuale. Editează limba parazitului (cu sensul plural dat de Serres), făcând dreptate eticii dereglării irl și dincolo de. (Cosmina Moroșan)
Volumul ăsta îmi amintește de obiectele stranii pe care le găseam în copilărie și le târam până acasă, numai să descopăr cât de familiare îmi deveneau cu timpul / prin proximitate - și apoi să le simt uimit lipsa după ce am încercat să le sondez misterele - în cele mai multe cazuri cu o șurubelniță și o cheie de 12. E cumva incredibil de înduioșător cât de mult am ajuns să mă familiarizez cu idiosincraziile lui, cu tonele de tuse și de ceață din arcanele unui Vape God demiurg, cu layout-ul lui non-prescriptiv (subscris, suprascris și întrescris), cu formele lui fixe fringe fermecătoare - într-atât de mult încât am lăsat șurubelnița în sertar - și sunt gata să sar la cei care vor vrea s-o scoată.
[best read semi-adormit, dintr-o bucată pe un thinkpad x200 cu orientarea schimbată pe verticală, torcând de la cât swapping face cu memoria virtuală] (Florentin Popa)
Obiectul monolitic care-ți cere multă stamina pentru familiarizare sau obiectul care te defamiliarizează total. Găsești aici logica etanșă a unui saboteur sau platforma digitală a unui trickster. Fără să ai instrucțiuni și fără să poți dezactiva modulele cookie, aterizat pe ecranul cu: blocuri de text mesmerizante, într-o dinamicã glitch-uită, sintaxă spațială și spațiu grafic, dicteu fake(d) și hiperreferențialitate, QR Codes și desene în Paint, montajul poetic de aici îți cere să-ți generezi propriile instrucțiuni de utilizare.
Îți spune că there's a struggle for language, apoi te supune raziei cerebrale. O formulă de atac care face textualitatea să implodeze. MALWARE DETECTED
(Bogdan Vișan)