Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Asta-i viata

   Asta-i viata

   0.0 / 10 ( 0 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2014
   ISBN:
   9789730177633
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Fresca umană, sufletele frenetice și jocul extraordinar al planurilor temporale fac din romanul regizorului Grigore Gonța o aventură în memoria protagonistului, Cristi. Cariera, dragostea și aventura se îmbină în contextul istoric al Bucureștiului anilor 1940-2010 într-un periplu al personajelor pline de viață, personalitate și mister.

   „Nu știu ce m-a făcut să scriu această carte! Poate tinerețea! A doua tinerețe care acum mă surprinde cu vigoarea fanteziei, la fel de nestăvilit ca atunci! După ce am scris scenarii de radio și televiziune, după multe variante scenice ale unor piese de teatru, după câteva dramatizări de romane, iată-mă acum autor al unei carți – roman?, frescă? – plină de viață”, scrie autorul Grigore Gonța.

   Alexandru Șahighian, redactor si traducător literar, descrie succint cartea: „Asta-i viața! - un roman despre prietenie și (pentru cei curioși) despre Bucureștiul de până în '89 și de puțin după. Și nu numai... Un roman scris cu vivacitate, plin de culoare, construit din secvențe în succesiune rapidă.“

   Autorul Grigore Gonța este actor, regizor, fost profesor universitar și director general al mai multe teatre, printre care și director-adjunct al Teatrului Național din București și societar de onoare al Teatrului Național din București. De-a lungul carierei de actor, a jucat nenumărate roluri în piese de comedie și în seriale TV, iar ca regizor a pus în scenă numeroase piese în teatre din țară și din străinătate.

   Actorul Marin Moraru îl descrie pe Grigore Gonța ca: ”Dotat cu o inteligență actoricească rar întâlnită, regizorul Grigore Gonța, efervescent, profund documentat și vizionar, a dăruit teatrului românesc spectacole de păstrat în amintire. Datorită acestor calități se află în panoplia de elită a acestei țări.”

   Personalitățile din domeniul literar și teatral care vor vorbi la evenimentul de lansare al cărții „Asta-i viața!” sunt: Alexandru Al. Șahighian - redactor și traducător literar; Mihai Călin, actor la Teatrul Național; Irina de Hillerin, trainer, și Nicoleta Iordan, din partea librăriilor Cărturești.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.