Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Coșul tău este gol.
   Comandă
   Asta schimba totul

   Asta schimba totul

   Capitalism vs. Mediu
   6.0 / 10 ( 2 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicarii:
   2016
   Editura:
   Tip coperta:
   Paperback
   Nr. pagini:
   424
   ISBN:
   9786068642307
   Dimensiuni: l: 16cm | H: 23cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 14 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Naomi Klein a absolvit London School of Economics și semnează articole în The Nation și The Guardian. A devenit cunoscută în întreaga lume datorită lucrărilor No Logo (2000) și Doctrina șocului (2007) plasându-se în avangarda luptei împotriva globalizării corporatiste. Doctrina șocului a fost tradusă în 30 de limbi, vândută în peste un milion de exemplare și desemnată New York Times Critics’ Pick of the Year.


   Cea mai importantă lucrare de până acum a autoarei bestsellerului internaţional Doctrina şocului este o explicaţie cuprinzătoare pentru felul în care schimbările de mediu ne provoacă să abandonăm ideologia „pieţei libere“, să restructurăm economia globală şi să refacem sistemele politice. Cum statu-quoul lumii nu mai este o opţiune, Klein ne somează: fie îmbrăţi șăm noi în șine schimbarea radicală, fie schimbările ne vor afecta existenţa imediată. În Asta schimbă totul, Naomi Klein combină știinţa, psihologia, geopolitica, economia, etica și activismul pentru a- și formula argumentul și pentru a pune întrebările corecte despre mediu. Klein susţine că schimbările de mediu nu reprezintă doar o problemă introdusă abil printre teze și politici de sănătate. Este un semnal de alarmă ce ne îndeamnă să remediem un sistem economic care deja e șuează în numeroase privinţe. Klein își construiește cu meticulozitate cauza: reducerea masivă a emisiilor de gaze cu efect de seră reprezintă soluţia pentru diminuarea inegalităţilor sociale, reimaginarea democraţiile distruse și reconstruirea economiilor locale nefuncţionale. Putem face aceste schimbări la timp?

   „Să descrii Asta schimbă totul ca o carte despre ecologie înseamnă să limitezi drastic agenda lui Naomi Klein." Rob Nixon, The New York Times
   Media

   "Când am citit această carte, mi-am imaginat de mai multe ori că mă arunc în zăpadă, mi s-a făcut dor de ea. Anul ăsta, am atins-o o singură dată, într-una dintre puținele zile în care a nins în București. În cartea ei, Naomi Klein nu vorbește explicit despre zăpadă, ci mai degrabă despre prezența absenței acesteia și actorii care otrăvesc planeta noastră fără să fie taxați.

   Actorii sunt marile companii iar sistemul care le permite asta e capitalismul care, în postmodernitate, nu doar că a privit cu pasivitate încălzirea Pământului, dar a și creat metode de profit care au grăbit acest proces."

   Mai multe detalii găsiți aici.
   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.