Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Astrologie si cosmologie in religiile lumii
      Astrologie si cosmologie in religiile lumii

      Astrologie si cosmologie in religiile lumii

      8.0 / 10 ( 2 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      287
      Original Title:
      Astrology and Cosmology in the World’s Religions
      ISBN:
      9786069426548
      Dimensiuni: l: 14cm | H: 23cm
      Indisponibil
      Indisponibil online

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Atunci când vă gândiţi la astrologie, v-ați putea duce cu gândul la secţiunea horoscopului dintr-un cotidian, sau la consultația cu un astrolog, deși aproape în fiecare religie se regăsește o formă de astrologie: un fel de a gândi despre soare, lună, stele şi planete şi modul în care acestea deţin o semnificaţie pentru viaţa oamenilor pe pământ.

      Volumul Astrologie și cosmologie în religiile lumii, scris de Profesorul englez Nicholas Campion, oferă o privire de ansamblu accesibilă cu privire la astrologie, în toată varietatea sa, ca parte a religiilor lumii, plasând-o în context în cadrul teoriilor despre modul în care universul, în sens larg, a luat fiinţă şi funcţionează.

      Autorul urmărește credințele despre cer ale popoarelor începând de la Egiptul antic şi China, la Australia și Polinezia, la India şi lumea islamică. Abordarea fiecărei religii este făcută într-un capitol separat și descrie modul în care oamenii, prin observarea corpurilor cerești, s-au angajat în dialog cu divinul, organizându-și viitorul şi încercând să înţeleagă evenimentele care se petrec pe pâmânt. Acest text fascinant oferă o modalitate unică de a pătrunde pe tărâmul religiei comparate, stârnind în același timp interesul celor care sunt interesați de subiectele culturii New Age.

      Mai mult, așa cum însuși autorul afirmă, această carte este prima care își asumă o perspectivă globală a relației dintre religie și cosmologie, și care ia în considerare utilizările astrologiei de-a lungul perioadelor istorice, ca mijloc de a pune în practică principiile cosmice în viață de fiecare zi.

      NICHOLAS CAMPION este Principal Lecturer, Facultatea de Științe Umaniste și Artele Spectacolului, Profesor Asociat în Cosmologie și Cultură şi Directorul Centrului Sophia pentru Studiul Cosmologiei în Cultură din cadrul Universității Wales Trinity Saint David din Marea Britanie. Dintre lucrările sale amintim History of Western Astrology Volume I: The Ancient and Classical Worlds și History of Western Astrology Volume II: The Medieval and Modern Worlds.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.