Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru variațiunile de stocuri. Vă mulțumim pentru înțelegere

      Aviatia sovietica deasupra Romaniei 1940-1944

      Aviatia sovietica deasupra Romaniei 1940-1944

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2020
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      282
      ISBN:
      9786069049532
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      ...Lucrarea AVIATIA SOVIETICA DEASUPRA ROMANIEI (1940- 1944), reflecta situatia sub raport militar in care s-a aflat Romania in perioada cercetata, prezentand pe larg atacurile aeriene sovietice asupra teritoriului national si raspunsurile la aceste atacuri ale sistemului de aparare aeriana a teritoriului romanesc, indeosebi a zonelor sensibile: Constanta, Giurgiu, Mangalia, Ploiesti, Valea Prahovei, Buzau si Bucurestiul. Ineditul informatiilor abunda, intre acestea: lansarile comandourilor de parasutisti sovietici pe teritoriul national; in documentele oficiale militare romanesti spionii sovietici parasutati au fost numiti teroristi.
      Volumul este completat in mod firesc si cu ilustratii care intregesc tabloul oferit asupra celei mai spectaculoase dimensiuni a razboiului: luptele aeriene.
      Lucrarea de fata poate constitui un instrument de lucru cercetatorilor, pentru toti cei care sunt interesati de istoria ultimei conflagratii mondiale, pentru ca dincolo de informatiile istorice inedite pe care le contine, deschide noi perspective pentru alte demersuri stiintifice, pentru aprofundarea cunoasterii unor aspecte enuntate. Exista, inca, in tara fonduri arhivistice care urmeaza a fi cercetate, pentru a se afla noi date si informatii in legatura cu subiectul abordat in aceasta lucrare. Pe de alta parte, acesta carte poate prilejui o lectura placuta; impresia pe care o creeaza evenimentele prezentate este aceea a unor secvente cinematografice. Decolarile, luptele aeriene cu bombardierele sovietice se succed in cascada.
      Putem afirma ca prezentul volum, temeinic documentat, cu o structura complexa, cu numeroase informatii inedite reprezinta o contributie la o mai buna cunoastere a razboiului aerian dus in spatiul national in anii celei mai mari conflagratii mondiale ale secolului al XX-lea... - [din Introducere] - Autorul

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.