Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Coșul tău este gol.
   Comandă
   ×

   Ai 20% reducere pentru cumpărături mai mari de 200 de lei, doar în acest weekend!

   Baiuteii (top 10)

   Baiuteii (top 10)

   7.4 / 10 ( 9 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicarii:
   2012
   Editura:
   Nr. pagini:
   240
   ISBN:
   9789734626526
   Dimensiuni: l: 10cm | H: 18cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 14 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Editia a IV-a
   Cuvint inainte de Radu Cosasu

   Baiuteii a fost tradus in Polonia (Czarne) si Marea Britanie (University of Plymouth Press), urmind sa apara si in Spania (Acantilado) si Bulgaria (Panorama +).

   O carte despre copilarie si inocenta ei, despre prietenie si fotbal, dar, mai ales, despre universul familiei, cu toate ritualurile, iubirile, asteptarile si dezamagirile lui. In dialogul dintre autori, afirmatiile unuia sint reformulate de celalalt, istoriile capata mize diferite in functie de unghiul din care sint privite, personajele, dupa o scurta „cariera” intr-un capitol, sint demascate ironic in urmatorul... O literatura plina de farmec, in care peste oameni si omuleti (de la cei fantastici, precum Stim si Stam, „locuitorii” borcanului de mustar, pina la cei reali) pluteste nostalgia, compensata de umor, de un sarcasm blajin si de gustul dulce-amarui al unor povesti ce trezesc in fiecare dintre noi dorinta intoarcerii la propria copilarie.

   Media

   Așa cum pentru frații Florian de pe Aleea Băiuț din Drumul Taberei, cristos, coșuță, ciocații negri sau bomboanele cubaneze sunt reperele copilăriei, salamul de biscuiți și nucile sunt semnalizatoarele copilăriei mele. Așa că, pe măsură ce răsfoiesc paginile din Băiuțeii, îmi tai câte-o felie de salam de biscuiți și mai sparg o nucă, primite recent prin curier, în plasă de rafie, de la ai mei. E toamnă și pare momentul perfect să rememorezi locurile unde ai crescut. Inclusiv Bau-Baul de care povestește Matei Florian, unul dintre cei doi autori: când ușa apartamentului se închide și ajungi singur pe stradă, unde dai de Ceilalți copii. Cum dracu' te porți cu ei? Cum le înveți regulile?

   Mai multe detalii gasiti aici

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.