Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Sărbătorim 24 de ani împreună și ai codul CARTU24 pentru -20% la toată oferta în stoc 24h

      Banchet frantuzit la Jaristea Locanta

      Banchet frantuzit la Jaristea Locanta

      Povestirile gastronomice ale Kerei Calita
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2024
      Editura:
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      192
      ISBN:
      9786069486641
      Dimensiuni: l: 16cm | H: 21cm
      Adaugă în coș
      6500
      20% cod:CARTU24i
      Discountul se acordă prin aplicarea codului în campul aferent la plasarea comenzii.
      Livrare în 24h! (a doua zi) În stoc
      Livrare astăzi cu bicicleta.
      Livrare în 24h! (a doua zi)

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Faptul că bucătăria din Franța este cea mai rafinată din lume e deja un loc comun. La urma urmei, francezii sunt cei care au inventat și au dus la maximă savoare conceptul de haute cuisine.

      Aurora Nicolau a cules poveștile marilor rețete franțuzești, ale marilor bucătari (chefs) și ale marilor gurmanzi din istoria Hexagonului și le-a adunat într-o carte bogat „împănată“ vizual cu antichități din propria colecție și „asezonată“ cu reproduceri ale unor meniuri franțuzești veritabile, atât din La Belle Époque, cât și din perioada interbelică.

      Arta culinară chiar este o artă! O artă a gustului și, în egală măsură, a bunului gust, care provoacă simțurile și stârnește imaginația. Există o țară a cărei cultură gastronomică a fost dusă cel mai aproape de perfecțiune. Nu mai este un secret pentru nimeni că bucătăria din Franța este cea mai rafinată din lume. De altfel, aici s-a inventat și dus la maximă savoare conceptul de haute cuisine. Kera Calița de la Locanta Jariștea – numele de scenă sub care este cunoscută Aurora Nicolau – spune poveștile marilor rețete franțuzești, ale marilor bucătari (chefs) și ale marilor personalități din istoria Hexagonului care au avut un adevărat cult pentru rețetele desăvârșite care au scris și continuă să scrie istorie, nu doar la ele acasă ci și în Bucureștii Vechi.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.