Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Barca

      Barca

      Crearea celei mai mari echipe din lume
      8.4 / 10 ( 18 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2015
      Nr. pagini:
      328
      Colectie:
      Ilustratori:
      ISBN:
      2000000472041
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Calitatea fotbalului jucat pe teren, consecvenţa jocului şi uimitoarele sale victorii din La Liga şi Liga Campionilor i-au consolidat Barcelonei statutul de super-putere a fotbalului mondial. Unii o consideră cea mai mare echipă a lumii iar alţii îndrăznesc chiar să o numească cea mai bună echipă de fotbal din istorie.

      Pe parcursul celor 10 ani de carieră în care s-a dedicat fotbalului spaniol, Graham Hunter şi-a privit echipa de suflet – Barcelona – evoluând din ce în ce mai bine, crescând din ce în ce mai mult. Cunoştinţele sale, numeroasele poveşti din spatele scenei pe care le-a adunat direct de la sursă, întâmplările la care a asistat de-a lungul timpului sunt neegalate în lumea comentatorilor sportivi.

      În Barça. Crearea celei mai mari echipe din lume, Graham Hunter ne însoţeşte într-o călătorie fără precedent pe terenul, în vestiarul şi în culisele nedezvăluite până acum ale acestei forţe a sportului şi marketingului mondial care este FC Barcelona.

      “Poate ar fi trebuit să numesc această carte ‘Cea mai bună echipă a tuturor timpurilor’ dar ce rost ar fi avut? Există deja nume importante în fotbal care susţin asta. Opinia mea contează mai puţin decât a lor și în plus, sarcina mea este aceea de a prezenta maniera în care această echipă, sub conducerea unui om excepţional, Pep Guardiola, a demonstrat că este cea mai bună din lume […]” mǎrturiseşte autorul.

      Nǎscut în Aberdeen şi suporter de o viaţǎ al clubului cu acelaşi nume, Graham Hunter a fǎcut primul pelerinaj în tainele fotbalului spaniol odatǎ cu World Cup 1982. Cariera lui de redactor şi comentator radio dedicat fotbalului a început în ultima parte a anilor ’80 şi s-a dezvoltat prin colaborǎri cu Sunday Times, The Daily Mail, The Sunday Herald, BBC Radio 5, Talksport şi ESPN SUA. Graham este corespondent UEFA şi a fost producǎtorul emisiunii FIFA TV la Campionatul Mondial din 2010.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.