Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Biologie - Manual pentru clasa a V-a

      Biologie - Manual pentru clasa a V-a

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      104
      Materie scolara:
      Biologie
      ISBN:
      5948492310731
      Dimensiuni: l: 20cm | H: 26cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Manualul are o abordare didactica cu accent pe descoperirea si explorarea notiunilor noi, sustinand tranzitia de la ciclul primar la cel gimnazial.

      Activitatile de invatare, care au la baza suporturi intuitive extrem de variate, sugereaza modalitati prin care pot fi exersate si formate competentele specifice disciplinei, elevii fiind pusi in situatia de a aplica in noi contexte cunostintele dobandite in cadrul lectiei.

      La conceptia manualului s-au luat in considerare numarul de ore prevazute de programa scolara si procentul de 75% alocat formarii competentelor specifice, restul de 25% reprezentand timp la dispozitia cadrului didactic.

      Manualul este conceput pentru elev, centrat pe posibilitatile sale, transformandu-l in subiect activ al invatarii, oferindu-i posibilitatea de a descoperi sistemele biologice, procesele si fenomenele caracteristice factorilor biotici si abiotici. S-a avut in vedere dezvoltarea creativitatii, a spiritului de investigatie, dar si a celui de echipa.

      Manualul are prevazute pagini pentru explicarea conceptelor-cheie din lectii, facilitand astfel intelegerea notiunilor prezentate.

      Prin procesul de predare-invatare-evaluare, unitatile de invatare ofera elevilor contexte de familiarizare cu notiunile noi, de consolidare a deprinderilor si a abilitatilor, de evaluare si autoevaluare a capacitatilor proprii in vederea dobandirii competentelor specifice.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.